Facebook Pixel Sportdog.gr | Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Μίλαν;
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-19 01:13:00

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Μίλαν;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Μίλαν;

Απάντησε σε οχτώ ερωτήσεις στο διαγώνισμα που βάζει το sportdog.gr.

Την Πέμπτη η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Μίλαν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Όπως γνωρίζετε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση αντιμετωπίζει την ιταλική ομαδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βρεθεί στον δρόμο των «ροσονέρι» το μακρινό 1994, τη χρονιά που οι Ιταλοί κατέκτησαν το Champions League. Σύμπτωση; Το 2007 που η ΑΕΚ κοντραρίστηκε ξανά με τη Μίλαν στους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης και πάλι οι Ιταλοί στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο τέλος της σεζόν.

 

Πόσο καλά γνωρίζετε τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου με την ομάδα του Μιλάνου, μία πόλη ιστορική, όπου το 313 μ.Χ. υπογράφτηκε το περίφημο διάταγμα των Μεδιολάνων, με το οποίο ο Μέγας Κωνσταντίνος σταμάτησε τους διωγμούς των χριστιανών, θεσπίζοντας την ανεξιθρησκεία στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία;

 

Μην ψαρώνετε, δεν θα σας πάμε 1704 χρόνια πίσω, ούτε βάζουμε ιστορικό διαγώνισμα. Μερικές πληροφορίες βέβαια, αξίζει να τις γνωρίζουμε. Μπείτε στο κουίζ που ετοιμάσαμε μαζί με τον Νίκο Δέα από το aek.com το φόρουμ που διαθέτει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων για την ιστορία της Ένωσης και απαντήστε σε οχτώ καθαρά, ποδοσφαιρικές ερωτήσεις:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags