18/10/17 - 18:57

Δημοσίευμα για την προσφορά της ΑΕΚ κατά του ρατσισμού! (ΦΩΤΟ)

Θέμα στο σάιτ του European Football for Development Network έγινε η συμμετοχή της ΑΕΚ στην καμπάνια Equal Game

Sportdog Team
Δημοσίευμα για την προσφορά της ΑΕΚ κατά του ρατσισμού! (ΦΩΤΟ)
613views 0shares
TAGS

Στο δημοσίευμα του EFDN με τίτλο «Η ΑΕΚ υποστηρίζει το #Equal Game» αναφέρονται τα εξής: «Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειξαν την υποστήριξή τους στην εκστρατεία #EqualGame της UEFA, θέλοντας έτσι να αναδείξουν την ευαισθητοποίηση που πρέπει να υπάρχει για τις ανθρώπινες αξίες και την πεποίθησή τους ότι όλοι θα πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Το #EqualGame υποστηρίζεται επίσης από το δίκτυο Football Against Racism in Europe «FARE», οργάνωση που συγκεντρώνει άτομα, ομάδες και οργανώσεις με σκοπό την καταπολέμηση της ανισότητας στο ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας το άθλημα ως μέσο κοινωνικής αλλαγής.

 

Το #EqualGame προσφέρει μια πλατφόρμα για όλους τους ποδοσφαιριστές (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) στην Ευρώπη για να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες ποδοσφαίρου και να τονίσουν πως το άθλημα τούς βοήθησε στη ζωή τους.

 

Η UEFA θέλει να δει το ποδόσφαιρο να αναπτύσσεται και να ανθίζει, βοηθώντας περισσότερους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη να έχουν πρόσβαση, να παίζουν και να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Η UEFA πιστεύει ότι οι #EqualGame ιστορίες, οι εικόνες και οι διαδραστικές συνομιλίες μπορούν να αποτελέσουν την έμπνευση για να δείξουν στους ανθρώπους από κάθε κοινωνική ζώνη ότι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με οδηγό την Ιστορία της ομάδας μας και ευθύνη απέναντι στους φιλάθλους της, όπως και σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, έχει σχεδιάσει και πραγματοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει πολύπλευρες στοχευμένες δράσεις που αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος, στην παιδεία, στον πολιτισμό και στην κοινωνία συνολικά.

 

Εμπνευστής, πιστός συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθειά μας είναι ο κόσμος της ομάδας μας που συμμετέχει με ενθουσιασμό σε κάθε δράση του προγράμματος, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών της ΠΑΕ ΑΕΚ».

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ