Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτούς τους δύο της ΑΕΚ «φοβάται» η Μίλαν! (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-18 19:06:00

Αυτούς τους δύο της ΑΕΚ «φοβάται» η Μίλαν! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αυτούς τους δύο της ΑΕΚ «φοβάται» η Μίλαν! (ΦΩΤΟ)

Την προσοχή τους σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές έχουν προσηλώσει στο Μιλάνο

Ανάλυση στον τρόπου αγωνίζεται η ΑΕΚ γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης για τους ομίλους του Euroa League. Συγκεκριμένα ο βετεράνος διεθνής επιθετικός, Φάμπιο Μπαζάνι, ο οποίος έχει σκαουτάρει την ελληνική ομάδα σε εγχώρια παιχνίδια της.

 

«Η ΑΕΚ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Ο προπονητής της, Μανόλο Χιμένεθ, προτιμάει το 4-2-3-1, με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, ο Γκάλο και ο Μπακάκης παίζουν στα άκρα, ενώ ο Λαμπρόπουλος και ο Βράνιες στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή, Σιμόες και Γαλανόπουλος ως ανασταλτικοί μέσοι, με τον Χριστοδουλόπουλο, τον Λιβάγια και τον Μάνταλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραούχο. Μια ομάδα την οποία οφείλουμε να σεβαστούμε», αναφέρει αρχικά στην ανάλυσή τους:

 

Στη συνέχεια στέκεται στους δύο ποδοσφαιριστές που πρέπει να προσέξει η Μίλαν! «Προηγουμένως αναφέραμε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Μάρκο Λιβάγια, είναι οι ποδοσφαιριστές τους οποίους οφείλουμε να προσέξουμε ιδιαίτερα από τον ελληνικό σύλλογο. Ο Λάζαρος έπαιξε στην Ιταλία μεταξύ 2013 και 2016, παίρνοντας μεταγραφή σε Μπολόνια, Βερόνα και Σαμπντόρια. Ο Λιβάγια από την άλλη, μετά την ανάδειξή του από την Ίντερ και το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2012-13, συνέχισε την ιταλική εμπειρία του παίζοντας σε Αταλάντα και Έμπολι», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags