Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χρυσός» βαθμός για Ρόμα στη ματσάρα της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-18 23:42:00

«Χρυσός» βαθμός για Ρόμα στη ματσάρα της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Χρυσός» βαθμός για Ρόμα στη ματσάρα της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, Τσέλσι και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3! Νίκες για Παρί, Μπάγερν και Γιουνάιτεντ.

Α’ Όμιλος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές, «κλέβοντας» ουσιαστικά το τρίποντο στην έδρα της Μπενφίκα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με μια απίθανη γκάφα του αντίπαλου τερματοφύλακα Σβιλάρ, ο οποίος μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ, αλλά πέρασε ολόκληρος την γραμμή του τέρματος,  με την μπάλα στα χέρια του!

Η Βασιλεία πήρε τεράστιο «διπλό» στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ με 2-0 χάρη σε γκολ των Τσάκα και Ομπερλέν και βρίσκεται στη 2η θέση με 6 βαθμούς, πίσω από τη Γιουνάιτεντ που έχει 9. Η ΤΣΣΚΑ έμεινε στους 3 πόντους, ενώ η Μπενφίκα δεν έχει βαθμό.

Бeнфика - Maнчестер Юнайтед от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

ЦCKA - Бaзeль 0:2 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Β’ Όμιλος

«Καθάρισαν» εύκολα τα φαβορί. Η Παρί έκανε το τρία στα τρία, καθώς πέρασε από τις Βρυξέλλες νικώντας με το εντυπωσιακό 4-0 την Άντερλεχτ. Τα γκολ για τους Παριζιάνους πέτυχε η επιθετική τους τριάδα, με τους Εμπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ να σκοράρουν από ένα τέρμα έκαστος και τον Ντι Μαρία να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Όσο για την Μπάγερν, νίκησε εύκολα τη Σέλτικ με 3-0 και ακολουθεί στη 2η θέση με 6 βαθμούς. Οι Βαυαροί δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Σκωτσέζους και πήραν τη νίκη με γκολ των Μίλερ, Κίμιχ και Χούμελς

Андерлехт - ПСЖ 0:4. Oбзop мaтчa. Лига чемпионов - Групповой этап - Тур 3 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Баваpия - Ceлтик от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Γ’ Όμιλος

Η Κάραμπαγκ πανηγύρισε τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της στο Champions League αποσπώντας 0-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και βάζοντάς την σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση.

Στο έτερο ματς του ομίλου έγινε πραγματικός χαμός. Η Τσέλσι προηγήθηκε της Ρόμα με 2-0 χάρη σε γκολ των Λουίζ και Αζάρ, όμως οι Ιταλοί αντεπιτέθηκαν και γύρισαν το ματς σε 3-2 με ένα γκολ του Κόλαροφ και δυο του Τζέκο! Η Τσέλσι απάντησε ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3 με τον Αζάρ.

Πλέον, η Τσέλσι έχει 7 βαθμούς, με την Ρόμα να ακολουθεί στους 5, την Ατλέτικο να έχει μείνει στους 2 και την Κάραμπαγκ στον έναν πόντο.

Челси - Рома 3:3. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Kapaбах - Атлетико от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags