Facebook Pixel Οι δηλώσεις του Λεμονή μετά το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-19 01:04:00

Η ατάκα του Λεμονή για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Η ατάκα του Λεμονή για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία των φίλων της ομάδας του στο Καμπ Νου έκανε ο Έλληνας τεχνικός.

Στο δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα που «σκότωσε» το παιχνίδι στάθηκε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο «Καμπ Νου».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στον κόσμο των Πειραιωτών, που ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, και έδειξε με το τραγούδι του ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Η ήττα είναι πάντα ήττα. Ξέραμε ότι εκ των προτέρων τις δυσκολίες απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Νομίζω ότι το γεγονός ότι στο 1-0 που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το δεύτερο γκολ, το ότι ακουγόντουσαν στο γήπεδο οι οπαδοί μας και ήταν πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, νομίζω ότι ήταν κάτι θετικό. Βέβαια, αυτό το δίλεπτο σκότωσε τις προσδοκίες που είχαν αρχίσει να δημιουργούνται, βλέποντας την ομάδα να απλώνεται στο γήπεδο, να προσπαθεί περισσότερο να βγει στην επίθεση.

Σε γενικές γραμμές κάναμε μία προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και οφείλουμε αυτή τη στιγμή να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα και να σκεφτούμε τον ΠΑΟK. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για τα τρία επόμενα ματς του Champions League και να δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι από το Europa League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags