Facebook Pixel Sportdog.gr | Βγαίνει μπροστά ο Καραγκούνης; - Οι παλιοί συμπαίκτες και τα μεγάλα «πορτοφόλια»
| 2017-10-19 09:52:00

Βγαίνει μπροστά ο Καραγκούνης; - Οι παλιοί συμπαίκτες και τα μεγάλα «πορτοφόλια»

Sportdog Team
Βγαίνει μπροστά ο Καραγκούνης; - Οι παλιοί συμπαίκτες και τα μεγάλα «πορτοφόλια»

To sportdog.gr έχει όλο το παρασκήνιο.

Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό και μέρα με τη μέρα η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς τα χρέη πιέζουν πλέον σε ασφυκτικό βαθμό.

Ωστόσο, όσοι έχουν μείνει στη διοίκηση κάνουν αγώνα δρόμου για να βρουν έσοδα και ελπίζουν πως με τα χρήματα που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες (από εισιτήρια, διαρκείας συνδέσμων, πώληση Βλαχοδήμου), θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τον Γενάρη, όπου θα υπάρξει νέο κύμα πωλήσεων.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται νωρίτερα να υπάρξουν και κάποιες «προσθήκες» στο Τριφύλλι και δεν αναφερόμαστε στο ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για είσοδο στην ΠΑΕ ανθρώπων που αγαπούν τον σύλλογο και οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν «γκελ» στον κόσμο.

Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δέχεται πλέον αφόρητες πιέσεις για να λάβει ενεργό ρόλο στον Παναθηναϊκό.

Οι πιέσεις προέρχονται κυρίως από παλιούς του συμπαίκτες, οι οποίοι θέλουν να μπουν στα διοικητικά πράγματα, ωστόσο είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, μόνο εφόσον υπάρχει η δική του παρουσία - εγγύηση.

Αν δεν υπάρχει η ηγετική μορφή του «Κάρα» σε αυτή τη νέα προσπάθεια, που δεν είναι απαραίτητο ότι θα σχετίζεται με την «Επιτροπή Σωτηρίας», όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει, τότε ούτε αυτοί θα δεχθούν να βγουν μπροστά, καθώς εκτιμούν ότι το πλάνο δεν θα προχωρήσει.

Γι’ αυτό λοιπόν και πλέον ο παλαίμαχος άσος πιέζεται αφόρητα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο για την ώρα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο «Κάρα» δεν φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη.

Δεν έχει τις απαραίτητες εγγυήσεις στα χέρια του και δε «βλέπει» πώς θα πετύχει το σχέδιο για την επόμενη ημέρα του Τριφυλλιού, ούτε και πώς θα μπορούσε ο ίδιος να βοηθήσει, εάν δεν υπάρξει «βοήθεια» και από αλλού, δηλαδή από κάποια μεγάλα... πορτοφόλια της παναθηναϊκής οικογένειας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags