Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά θα είναι τα πάρε-δώσε του ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Ο πράσινος άσος και ο... αντι-Πρίγιοβιτς
| 2017-10-19 12:45:00

Αυτά θα είναι τα πάρε-δώσε του ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Ο πράσινος άσος και ο... αντι-Πρίγιοβιτς

Sportdog Team
Αυτά θα είναι τα πάρε-δώσε του ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Ο πράσινος άσος και ο... αντι-Πρίγιοβιτς

Τι προβλέπει το πλάνο για αποχωρήσεις και... αφίξεις.

Τι κι αν ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτώβρη, η ονοματολογία στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί, καθώς καθημερινά κυκλοφορούν αρκετοί πιθανοί στόχοι για τον Δικέφαλο.

Όπως σήμερα γράφτηκε ότι στην Τούμπα κοιτάζουν με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος είναι παραγκωνισμένος στην Άουγκσμπουργκ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας άσος «ψάχνεται» από τη στιγμή που φέτος δεν παίρνει ευκαιρίες, ωστόσο δε σκέφτεται να επιστρέψει -σε αυτή τη φάση της καριέρας του- στην πατρίδα.

Ο ικανός μπακ έχει μεγάλες βλέψεις, θυμίζουμε ότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του βρέθηκε ψηλά στη λίστα της Ίντερ και θέλει να το παλέψει να διακριθεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Μπορεί, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ να ψάχνουν για μια δυνατή μεταγραφή στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο η περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, στον Δικεφάλο περιμένουν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κι αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση ελεύθερου παίκτη από το Τριφύλλι, αναμένεται να ασχοληθούν σοβαρά, με την επιλογή του Νίκλας Χουλτ να μην περνάει απαρατήρητη, ενώ ως γνωστόν υπάρχει πάντα στα υπόψη και ο Ροντρίγκο Μολέντο.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να κάνουν πολλές κινήσεις τον Γενάρη, καθώς, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, απαιτείται να ισοσκελιστούν άμεσα τα έξοδα με τα έσοδα, λόγω Financial Fair Play, κάτι που δεν επιτρέπει δαπανηρές κινήσεις, αλλά από την άλλη προβλέπει πωλήσεις και μάλιστα βασικών παικτών που έχουν αξία, όπως του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αν, μάλιστα, πωληθεί ο Σέρβος άσος τον Γενάρη (αν και το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι), τότε ο Δικεφάλος θα περιοριστεί λογικά στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός καλού επιθετικού, που θα αποτελέσει τον αντι-Πρίγιοβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags