Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο ΑΕΚτζής που προκαλεί τη Μίλαν! «Είμαι Ίντερ και θέλω να σκοράρω»
| 2017-10-19 12:31:00

Ο ΑΕΚτζής που προκαλεί τη Μίλαν! «Είμαι Ίντερ και θέλω να σκοράρω»

Sportdog Team
Ο ΑΕΚτζής που προκαλεί τη Μίλαν! «Είμαι Ίντερ και θέλω να σκοράρω»

Λέτε η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα;

Είναι το κεντρικό πρόσωπο του αποψινού αγώνα ο Μάρκο Λιβάγια, εξαιτίας φυσικά της θητείας του στην Ίντερ. Ο Κροάτης παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport, δήλωσε οπαδός των «νερατζούρι», τόνισε ότι θέλει να σκοράρει απόψε με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν, ενώ αποκάλυψε πως οι Μιλανέζοι είχαν κινηθεί για την απόκτησή του όταν ηταν 16 ετών.  Αναλυτικά:

«Είμαι οπαδός της Ίντερ και την αγαπάω. Εκεί ξεκίνησα και σκόραρα τα πρώτα μου γκολ στο Σαν Σίρο. Με είχε φέρει ο Στραματσόνι με τον οποίο θα είχαμε τον ίδιο προορισμό, την Ελλάδα. Έπρεπε να φύγω για να εξελιχθώ γιατί στην ηλικία των 18 ετών είναι δύσκολο να έχεις αρκετό χρόνο συμμετοχής σε μία τέτοια ομάδα. Αλλά η Ίντερ είναι μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό έχω έναν λόγο παραπάνω να θέλω να σημειώσω ένα γκολ απέναντι στη Μίλαν», ανέφερε ο Λιβάγια.

Ο φορ της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι στην ηλικία των 16 ετών η Μίλαν είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ωστόσο ο ίδιος είχε δώσει τον λόγο του στην Ίντερ και δεν είχε μετανιώσει γι’ αυτό.

«Ήμουν 16 ετών και δεν είχα ολοκληρώσει ακόμα τη μετακίνησή μου στην Ίντερ. Εξέταζαν την απόκτησή μου και ήμουν στο Μιλάνο για να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή, τον Αουσίλιο. Γύρισα στην Κροατία γιατί το συμβόλαιό μου με τη Χάιντουκ δεν είχε λήξει ακόμα και δεν μπορούσα να υπογράψω σε άλλο σύλλογο. Η Μίλαν ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου πρόσφερε περισσότερα χρήματα. Αλλά δεν μπορούσα να πάρω πίσω τον λόγο μου. Ούτε για τα χρήματα».

Όσον αφορά τον συμπατριώτη του, Νίκολα Κάλινιτς, με τον οποίο θα βρεθούν αντίπαλοι απόψε το βράδυ, ο Λιβάγια υποστήριξε: «Γνωριζόμαστε καλά. Ήμασταν και οι δύο στη Χάιντουκ, αλλά δεν είχαμε συναντηθεί στην ομάδα νέων γιατί αυτός είναι μεγαλύτερος. Είναι εξαιρετικός και τον παρακολουθώ προσεκτικά, όπως και όλους τους Κροάτες που παίζουν στην Ιταλία».

Καταλήγοντας, αναφορικά με τον οξύθυμο χαρακτήρα του στο παρελθόν, ο Λιβάγια τόνισε: «Είχε ειπωθεί ότι είχα έρθει στα χέρια με τον Κολαντουόνο στην Αταλάντα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Είχαμε έναν καβγά, το έχω παραδεχθεί, αλλά δεν υπήρξε κανένα χτύπημα. Και είναι αλήθεια ότι στη Λας Πάλμας είχα τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές. Είπαν ότι έσπρωξα τον διαιτητή, αλλά αντιθέτως εγώ ήθελα απλά να του μιλήσω. Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζεις σε μικρή ομάδα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Ο Σέρχιο Ράμος για τον ίδιο λόγο θα είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική. Επίσης είναι αλήθεια ότι δεν απαντούσα στις κλήσεις του Κόβατς του προπονητή της Εθνικής Κροατίας κάτω των 21 ετών. Πάλεψα για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών, αλλά μετά τον αποκλεισμό εναντίον της Χιλής όλοι τα είχαν μαζί μου. Είχα κουραστεί, δεν ήθελα να επιστρέψω και δεν απαντούσα στις κλήσεις του. Μετά από δύο ώρες συζήτησης, όμως, το ξεκαθαρίσαμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags