Facebook Pixel Sportdog.gr | Η έκπληξη του Λουτσέσκου στον Λεμονή και η τρέλα του Μακ για... εκδίκηση!
| 2017-10-19 15:35:00

Η έκπληξη του Λουτσέσκου στον Λεμονή και η τρέλα του Μακ για... εκδίκηση!

Sportdog Team
Η έκπληξη του Λουτσέσκου στον Λεμονή και η τρέλα του Μακ για... εκδίκηση!

Τι ετοιμάζεται να κάνει ο Ρουμάνος στο Καραϊσκάκη; 

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν είναι σημαντική μόνο λόγω της παρουσίας του κόσμου και του Ιβάν Σαββίδη.

Είναι σημαντική και για τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού ο Μάριν Λέοβατς θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Στο μυαλό του Ρουμάνου προπονητή πάντως υπάρχει ήδη το… plan B, το οποίο το δοκίμασε στα τελευταία είκοσι λεπτά στον αγώνα με τη Λαμία, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στη θέση του αριστερού μπακ.

Εφόσον ο Λέοβατς δεν είναι λοιπόν… ετοιμοπόλεμος μέχρι την Κυριακή, τότε ο Βιεϊρίνια μάλλον θα είναι ο αντικαταστάτης του, κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο για τη χρησιμοποίηση του Ρόμπερτ Μακ στη βασική ενδεκάδα μετά από τρία παιχνίδια στα οποία ο Σλοβάκος αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Εάν υπάρχουν πάντως παίκτες του ΠΑΟΚ που είναι περισσότερο… τρελαμένοι από τους υπόλοιπους για το ντέρμπι, ένας από αυτούς είναι ο Μακ, που δεν έχει… ξεχάσει το πως ο Ανδρέας Παππάς δεν έδειξε τη βούλα του πέναλτι στην ανατροπή του από τον Καπίνο στον προπέρσινο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, για να ακολουθήσουν επεισόδια που είχαν αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags