Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαριά τιμωρία για Γκώνια!
| 2017-10-19 22:34:00

Βαριά τιμωρία για Γκώνια!

Sportdog Team
Βαριά τιμωρία για Γκώνια!

Βαρύς έπεσε ο... πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον τεχνικό του Εργοτέλη!

Με ποινή απαγόρευσης ενός μήνα στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, για τη συμπεριφορά του στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών στις 24 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Γκώνιας έπιασε από τον λαιμό των πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας, Γιάννη Κάββαλο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Η  Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα στον Τάκη Γκώνια. Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ στην ομάδα και 2.000 ευρώ στον προπονητή. Έτσι δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της Κρητικής ομάδας στα πρώτα ματς της Football League, η οποία ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου.

Βαριά τιμωρία, ωστόσο, επιβλήθηκε και στον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στην βαθμολογία της Γ’ Εθνικής και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά, η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags