20/10/17 - 01:14

Δήλωση Μανόλο για κόσμο και ατάκα για Τζανετόπουλο!

Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός μετά τη σπουδαία ισοπαλία με τη Μίλαν.

Sportdog Team
Δήλωση Μανόλο για κόσμο και ατάκα για Τζανετόπουλο!
2.037views 0shares

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ:

Θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς;

«Ας είμαστε ταπεινοί μετά από τέτοιο αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα και σημαντικό αντίπαλο όπως η Μίλαν. Εχουμε κάνει καλή άμυνα, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε καλό σχεδιασμό και τα κάναμε όπως θέλαμε.

Ενόψει ΟΑΚΑ τι του αφήνει το 0-0;

«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος για τον κόσμο. Πάνω από 3.000 οπαδοί, ο κόσμος έκανε αισθητή την παρουσία του. Μεγάλη ομάδα είναι η Μίλαν, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όπως ούτε σήμερα. Αλλά μένω με την χαρά του κόσμου σήμερα».

Ο σχεδιασμός πριν το ματς;

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όλα επηρεάζουν για μια καλή δουλειά. Εγώ πάντα αυτό που ζητώ, θέλω διάθεση και σωστή συμπεριφορά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να μετρά η προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Χαρούμενος για τον ένα βαθμό. Θα ήμουν το ίδιο και αν είχαμε χάσει».

Ένα σχόλιο για το ματς στην Αυστρία, ένα σχόλιο για Τζανετόπουλο;

«Να πω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και ότι τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Ο Ανταμ είναι ένας παίκτης που σήμερα πήρε ως βραβείο ειδικά στο β’ ημίχρονο. Μέσα από την σκληρή δουλειά, συζητάμε κάθε μέρα στην προπόνηση, ακούει και βελτιώνεται. Είναι πολύ ώριμος και το έδειξε μέσα σε αυτό το γήπεδο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ