Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εσύ θα διαλύσεις τον Ολυμπιακό»!
| 2017-10-20 11:56:00

«Εσύ θα διαλύσεις τον Ολυμπιακό»!

Sportdog Team
«Εσύ θα διαλύσεις τον Ολυμπιακό»!

Η... εντολή από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ήρθε η ώρα σου παικταρά, εσύ θα τους διαλύσεις». Αποθέωση και ψυχολογικές… ντόπες πριν το ντέρμπι της Κυριακής από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στον αγαπημένο της ασπρόμαυρης κερκίδας, που βρίσκεται σε φουλ φόρμα.

Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που μαζί με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λέο Μάτος αποθεώθηκε… λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη χθεσινή «ανοιχτή» προπόνηση, με τον Σέρβο να ανταποδίδει με… δύο γκολ στο οικογενειακό δίτερμα.

Το… παράδοξο, βέβαια, με τον Σέρβο επιθετικό είναι πως όχι απλά δεν έχει σκοράρει ακόμα σε εκτός έδρας ντέρμπι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά κανένα από τα 17 γκολ που έχει πετύχει σε 31 συμμετοχές δεν έχει επιτευχθεί μακριά από τη Θεσσαλονίκη, εάν εξαιρεθεί το γκολ με την Ξάνθη στα Πηγάδια στον προημιτελικό Κυπέλλου της σεζόν 2016-17.

«Ήρθε η ώρα σου παικταρά, εσύ θα τους διαλύσεις» άκουσε χθες ο Πρίγιοβιτς από αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ την ώρα που έμπαινε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της προπόνησης αλλά και καθώς αποχωρούσε από την Τούμπα, ενώ όλοι όσοι του μίλησαν του μετέφεραν τη σιγουριά τους πως θα σκοράρει την Κυριακή στον Πειραιά.

Εάν, πάντως, ένας το θέλει περισσότερο, αυτός είναι ο ίδιος ο Σέρβος φορ, που δεν κρύβει την ανυπομονησία του να… σπάσει το ρόδι και να σκοράρει επιτέλους σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags