Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα πάρει «εκδίκηση» ο Ανέστης; - Τι ετοιμάζει ο μάνατζέρ του μετά τα «όργια»
| 2017-10-20 12:34:00

Έτσι θα πάρει «εκδίκηση» ο Ανέστης; - Τι ετοιμάζει ο μάνατζέρ του μετά τα «όργια»

Sportdog Team
Έτσι θα πάρει «εκδίκηση» ο Ανέστης; - Τι ετοιμάζει ο μάνατζέρ του μετά τα «όργια»

Από «άγαλμα» έγινε «παγκόσμιος».

Τη δική του απάντηση στους σκληρούς επικριτές του, που προέρχονται ακόμα και εντός του «κιτρινόμαυρου»  στρατοπέδου, έδωσε χθες ο Γιάννης Ανέστης, με την εκπληκτική του εμφάνιση στο Σαν Σίρο.

Ο Έλληνας πορτιέρο έχει «ακούσει» πολλά φέτος και ειδικά τελευταία μετά τη νέα γκέλα της Ένωσης στην Ξάνθη, για το απευθείας φάουλ που δέχτηκε, αν και επρόκειτο για ένα αριστοτεχνικό «χτύπημα» που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η «Ώρα των Σπορ» είχε χαρακτηρίσει «άγαλμα» τον Γιάννη Ανέστη μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια, ενώ σήμερα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο ότι πραγματοποίησε «παγκόσμια εμφάνιση», αν και η συγκεκριμένη αναφορά γίνεται με μικρά γράμματα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, άλλωστε, σε πρόσφατο ρεπορτάζ, η σκληρή (έως άδικη πολλές φορές) κριτική προς το πρόσωπο του Έλληνα γκολκίπερ ενδεχομένως να προερχόταν κι από το γεγονός ότι παρουσιάστηκε αρνητικός στο πρώτο ραντεβού που έγινε για την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι).

Όπως και να έχει, ο Γιάννης Ανέστης έκλεισε τα αυτιά του σε όλα και χθες στο Σαν Σίρο τράβηξε όλα τα βλέμματα, συγκεντρώνοντας πολλά αποθεωτικά σχόλια από τον ιταλικό Τύπο.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή η εμφάνιση, σε αυτό το επίπεδο, απέναντι σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα, να... ανοίξει τις πόρτες για τον Έλληνα γκολκίπερ, του οποίου ο Άγγλος μάνατζερ που τον έχει αναλάβει τελευταία έτσι κι αλλιώς «ψάχνεται» για μεταγραφή στο εξωτερικό. 

Ο Γιάννης Ανέστης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, παρουσιάζεται σκληρός διαπραγματευτής και μετά από τη χθεσινή του απόδοση, που δεδομένα προσέλκυσε το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερς, η πιθανότητα παραμονής του στην Ένωση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, μιας και σε 2,5 μήνες θα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags