Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατριχίλα Χιμένεθ και τεράστια ατάκα για Νέα Φιλαδέλφεια! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-20 14:05:00

Ανατριχίλα Χιμένεθ και τεράστια ατάκα για Νέα Φιλαδέλφεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατριχίλα Χιμένεθ και τεράστια ατάκα για Νέα Φιλαδέλφεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μανόλο Χιμένεθ εκστασιάστηκε από αυτό που είδε στο "Σαν Σίρο".

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο Μιλάνο και τόνισε πως ήδη σκέφτεται την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο που χτίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είναι δυνατόν να μην τους άκουγα; Μιλάμε για κάτι καταπληκτικό! Το σκέφτομαι και τώρα, το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε πολύ έντονη την παρουσία του και ακούστηκε πολύ περισσότερο από τους τιφόζι της Μίλαν. Και είναι κάτι που συζητούσαμε και πριν από τον αγώνα πώς θα είναι η κατάσταση στην κερκίδα, όταν ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει το δικό του σπίτι… Μπορώ πλέον να φανταστώ πώς θα είναι η κατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα ήταν εδώ στο Μιλάνο 3.500 κόσμος και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Στο ΟΑΚΑ δεν αρκεί αυτός ο αριθμός, αλλά στο δικό μας γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα υπάρχει μεγάλη διαφορά», τόνισε αρχικά στο AEK TV.

Όσο για το αποτέλεσμα της ομάδας του, είπε: «Γεγονός είναι ότι η δουλειά και μόνο η δουλειά αποφέρει σταδιακά και με το χρόνο καρπούς. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν από τη μία μέρα στην άλλη. Σήμερα ήταν μία πολύ σημαντική ισοπαλία, ένα σημαντικός βαθμός σε αυτή την πορεία, που προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι στη συνολική προσπάθεια, που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά με την ίδια προσήλωση τόσο στο Europa League όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags