Facebook Pixel Ο Ρονάλντο πλήρωσε για τη νοσηλεία 370 πυρόπληκτων της Πορτογαλίας
| 2017-10-20 18:07:00

Γι’ αυτό είναι θρύλος! Τεράστια κίνηση από τον Ρονάλντο

Sportdog Team
Γι’ αυτό είναι θρύλος! Τεράστια κίνηση από τον Ρονάλντο

Λένε πολλά για τον Πορτογάλο, όμως συνεχώς αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνος σπουδαίος αθλητής, αλλά και άνθρωπος!

Εκτός από αναρίθμητους θαυμαστές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και ουκ ολίγους εχθρούς, οι οποίοι τον κατηγορούν για τον εγωισμό και την αλαζονεία που βγάζει όταν αγωνίζεται.

Ωστόσο, το γήπεδο είναι «καθρέφτης» μόνο μιας από τις πλευρές του Πορτογάλου, που σε άλλους τομείς αποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο ρηχός όσο του καταλογίζουν.

Ο Ρονάλντο είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο και την ευαισθητοποίησή του σε κοινωνικά θέματα και το απέδειξε ξανά. Οι πυρκαγιές που πλήττουν την πατρίδα του αυτές τις ημέρες έχουν στερήσει τη ζωή σε 43 ανθρώπους και έχουν αφήσει πίσω τους εκατοντάδες τραυματίες.

Ο σταρ της Ρεάλ ανέλαβε δράση για να βοηθήσει τους πληγέντες και πλήρωσε για τη νοσηλεία 370 πυρόπληκτων, όπως ανακοινώθηκε από σελίδα αφιερωμένη σε αυτόν στο Facebook και επιβεβαίωσε η αδερφή του, Κάτια Αβέιρο!

«Είναι αδύνατο να μην νοιαστείς... Είμαστε κοντά στις οικογένειες των 42 θυμάτων και τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Στηρίζουμε τους πυροσβέστες που παλεύουν και ρισκάρουν τη ζωή τους για την επιβίωση των συνανθρώπων τους» είχε γράψει ο Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags