Facebook Pixel Πιθανή αποχώρηση Κουλιμπαλί από τον ΠΑΟ - Πού πάει ξένος άσος και με πόσα
| 2017-10-20 19:30:00

«Ψήνεται» νέα αποχώρηση βασικού στον ΠΑΟ - Πού πάει ξένος άσος και με πόσα

Sportdog Team
«Ψήνεται» νέα αποχώρηση βασικού στον ΠΑΟ - Πού πάει ξένος άσος και με πόσα

Έχει στείλει ήδη μήνυμα στην ΠΑΕ για τον πιθανό προορισμό του.

Εξαιτίας της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για πόρους ώστε να επιβιώσει και δεν έχει άλλη επιλογή από το να πουλήσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες προκειμένου να «ανασάνει» οικονομικά.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος έχει μπει στη… βιτρίνα του Τριφυλλιού και αναζητούνται υποψήφιοι αγοραστές για τον διεθνή παίκτη.

Τα πρώτα σενάρια έκαναν λόγο για ομάδες του Βελγίου, όμως όπως σας αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ δεν βρέθηκε κάτι εκεί, παρά μόνο έγιναν ορισμένες επαφές με ομάδες της Αγγλίας. Παρ’ όλα αυτά, η τελευταία εξέλιξη για τον Αφρικανό μπακ, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται από τη Γαλλία.

Γνωρίζοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πωληθεί από τον Παναθηναϊκό, ο Αφρικανός μπακ προσπαθεί να βρει ομάδα στη Γαλλία, αφού θεωρεί πως αυτή είναι η καλύτερη προοπτική για την καριέρα του, αλλά και ότι εκεί μπορεί να γίνει πιο εύκολα το deal, για τον ίδιο αλλά και το Τριφύλλι. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Κουλιμπαλί έχει ήδη ενημερώσει τους διοικούντες των Πρασίνων σχετικά με την πρόθεσή του.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να κρατάμε… μικρό καλάθι για την υπόθεση του αμυντικού του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που αναμένουν οι Πράσινοι από πιθανή πώληση του Κουλιμπαλί τον Ιανουάριο δεν θα είναι πολλά. Για την ακρίβεια, μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 300.000, στην καλύτερη περίπτωση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags