Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια Ρεάλ; Η Λέστερ έβγαλε περισσότερα λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-20 20:05:00

Ποια Ρεάλ; Η Λέστερ έβγαλε περισσότερα λεφτά!

Sportdog Team
Ποια Ρεάλ; Η Λέστερ έβγαλε περισσότερα λεφτά!

Ακούγεται οξύμωρο, όμως οι «αλεπούδες» εισέπραξαν από την UEFA πιο πολλά χρήματα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Η πορεία της Λέστερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της σεζόν 2016-17 μπορεί να σταμάτησε στον προημιτελικό γύρο (σ.σ. αποκλεισμός από Ατλέτικο Μαδρίτης), ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον αγγλικό σύλλογο να εισπράξει 700 χιλιάδες ευρώ περισσότερες από τη Ρεάλ!

Συγκεκριμένα στο ταμείο της Λέστερ εισήλθαν 81.7 εκατομμύρια ευρώ, σε αντίθεση με τον… κουβά της «βασίλισσας», στο οποίο έπεσαν ακριβώς 81 εκατομμύρια ενώ ο μοναδικός σύλλογος που μάζεψε περισσότερα από τους πρωταθλητές Αγγλίας του 2016 είναι η φιναλίστ της διοργάνωσης Γιουβέντους, η οποία καρπώθηκε το ποσό των 110.4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Άρσεναλ, η οποία αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την Μπάγερν Μονάχου έφτασε μέχρι τα 64.6 εκ. ενώ στα 50.2 εκ. σταμάτησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αποκλείστηκε στον ίδιο γύρο από τη Μονακό. Η Τότεναμ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της φάσης των ομίλων έμεινε στα 43.2 εκατομμύρια ενώ σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τα «σπιρούνια» κινήθηκε η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αποταμίευσε για την κατάκτηση του δεύτερου τη τάξει τροπαίου της Γηραιάς Ηπείρου το ποσό των 44.5 εκατομμυρίων ευρώ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags