Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι συμβαίνει με Τομ Παπαδόπουλο και Άρη;
| 2017-10-20 20:14:00

Τι συμβαίνει με Τομ Παπαδόπουλο και Άρη;

Sportdog Team
Τι συμβαίνει με Τομ Παπαδόπουλο και Άρη;

Αυτό περιλαμβάνει η συνεργασία Παπαδόπουλου-Καρυπίδη!

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει αποφασίσει να βοηθήσει τον Πρόεδρο του Αρη χωρίς σε πρώτη φάση άλλη διοικητική ή μετοχική εμπλοκή. Τι περιλαμβάνει το πρότζεκτ των Ακαδημιών.

Η αγάπη που τρέφει για τον αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις και η καλή άποψη που έχει σχηματίσει για τον Θόδωρο Καρυπίδη  από την γνωριμία τους, τους τελευταίους μήνες, φαίνεται ότι φέρνει τον ομογενή επιχειρηματία Θανάση (Τομ) Παπαδόπουλο από τις ΗΠΑ κοντά στον ΑΡΗ. Αρχικά με την μορφή μιας χορηγίας και μελλοντικά μέσω ενός επιχειρηματικού πρότζεκτ που εμπλέκει και τον ΑΡΗ. Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει αποφασίσει αρχικά να συνδράμει οικονομικά στην φετινή προσπάθεια μέσω της χορηγίας της εταιρίας του «Colonial Marble and Granite» χωρίς να τον ενδιαφέρει ούτε καν αν προβληθεί στη φανέλα ή στο γήπεδο αφού άλλωστε η εταιρία του δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο. 

Για αυτό το λόγο και στις συζητήσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη έκανε λόγο για χορηγία που έχει τη μορφή της χρηματοδότησης. Ξεκαθαρίζει με κάθε επισημότητα ότι προς το παρόν δεν τον ενδιαφέρει να εμπλακεί διοικητικά, ούτε να αποκτήσει μειοψηφικό ή πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Έχει προτείνει όμως ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, το οποίο περιλαμβάνει τόσο τον Καρυπίδη όσο και τον ΑΡΗ. Να συσταθεί ένα εταιρικό σχήμα στο οποίο τα τρία μέρη θα είναι οι Καρυπίδης, Παπαδόπουλος και δυο άτομα από το MLS που διατηρούν ένα fund που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στην Αγγλία για την δημιουργία σύγχρονων προπονητικών εγκαταστάσεων με 4-5 γήπεδα και την ανέγερση ξενοδοχείου προκειμένου να στεγαστούν οι ακαδημίες και προφανώς και η 1η ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Παπαδόπουλος επισκέφτηκε το Νέο Ρύσιο και είδε από κοντά την εικόνα εγκατάλειψης και την ανάγκη να στεγαστεί ο ΑΡΗΣ σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. 

Η διασύνδεση μεταξύ ΗΠΑ και ΑΡΗ θα γίνει με αδερφοποίηση των δυο ομάδων, δηλαδή των Φιλαδέλφεια Γιούνιον και του ΑΡΗ. Να μην ξεχνάμε ότι ο Τομ Παπαδόπουλος ήταν από τους κύριους μετόχους στην ομάδα της Φιλαδέλφεια όταν ιδρύθηκε το 2008 και παρά την αποχώρησή του παραμένει ο 1ος χορηγός της. Βοηθάει χορηγικά επίσης τις ομάδες Xockey και baseball της περιοχής. 

Ήδη στον Θόδωρο Καρυπίδη έχει δοθεί εντολή να αναζητήσει εκτάσεις στην ανατολική Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει να υλοποιείται το πολυετές πλάνο.  Ο Παπαδόπουλος θεωρείται γενικά μια πολυσχιδής προσωπικότητα της ελληνικής ομογένειας και η επιχειρηματική του δραστηριότητα δεν σταματάει μόνο στην εταιρία με τα μάρμαρα. Διατηρεί επίσης εταιρία με κουφώματα, δορυφορικές κεραίες (εφοδιάζει το 75% των σπιτιών της Ανατολικής ακτής καθώς και εταιρία με γεννήτριες.  Ανθρωποι που τον γνωρίζουν λένε ότι αν κάποια στιγμή θελήσει να εμπλακεί και μετοχικά στην ΠΑΕ έχει την δυνατότητα να το κάνει, εφόσον φυσικά ο ΑΡΗΣ επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Ως τότε θα παραμείνει ένας χρηματοδότης της φετινής προσπάθειας και συμπαίκτης του Καρυπίδη στο πρότζεκτ των Ακαδημιών.

AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags