Facebook Pixel Sportdog.gr | O Άγγελος Αναστασιάδης για το ντέρμπι!
| 2017-10-20 20:40:00

O Άγγελος Αναστασιάδης για το ντέρμπι!

Sportdog Team
O Άγγελος Αναστασιάδης για το ντέρμπι!

Ο τελευταίος τεχνικός με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την έδρα του Ολυμπιακού μίλησε για το κυριακάτικο ματς!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Metrosport:

Ο 64χρονος κόουτς δεν ήθελε να μπει σε τεχνική ανάλυση. Το θεωρεί αντισυναδελφικό, είναι κάτι που προσπαθεί πάντα να αποφεύγει όταν του ζητείται η γνώμη πριν από ένα παιχνίδι. Ομολογεί, όμως, ότι "το κλειδί της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ το κρατά στα χέρια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτός είναι που θα πάρει τις αποφάσεις για την ομάδα του".

Ο ίδιος είναι αισιόδοξος: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είχε και το ματς με την Μπαρτσελόνα και αυτό σίγουρα θα προσθέσει κούραση στα πόδια των παικτών του. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο φρέσκος, μπορεί να κερδίσει, έχει ισχύ ως ομάδα".

Για τον πολυνίκη, με τον ΠΑΟΚ, προπονητή, το διάστημα μέχρι το τέλος του έτους είναι πολύ κρίσιμο για την προσπάθεια που κάνει ο Δικέφαλος να πάρει τον τίτλο: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεφύγει στην βαθμολογία αυτή την περίοδο. Είναι πολύ κομβική η περίοδος που διανύουμε. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν και παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Η μία ομάδα παίζει με την Μπαρτσελόνα και η άλλη με την Μίλαν. Αυτό φέρνει κούραση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τέτοιο θέμα".

Το βασικότερο, όμως, είναι ότι αυτός ο ΠΑΟΚ δείχνει να διαθέτει όλα τα όπλα για να τερματίσει πρώτος στην κούρσα: "Ο ΠΑΟΚ έχει την ισχύ, διαθέτει τους παίκτες για να κερδίσει παντού, σε κάθε έδρα. Είναι στο χέρι του να το κάνει. Θα φανεί στο χόρτο αν τα καταφέρει".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags