Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα διλήμματα Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ντέρμπι!
| 2017-10-20 21:56:00

Τα διλήμματα Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ντέρμπι!

Sportdog Team
Τα διλήμματα Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ντέρμπι!

Το ματς με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ καταστρώνει τα σχέδιά του...

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν, καθώς θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην κορυφή της Superleague φεύγοντας με νίκη από τον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του την ενδεκάδα του Δικεφάλου και φέρεται να «πονοκεφαλιάζει» για ορισμένες θέσεις.

Όπως έχει δείξει ο Ρουμάνος στις τελευταίες προπονήσεις, προτίθεται να εφαρμόσει σύστημα 4-2-3-1.

Σίγουροι θεωρούνται ο Ρέι στο τέρμα, ο Μάτος στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Λέοβατς στην αριστερή και ο Ζαμπράνο στο κέντρο της άμυνας. Όσο για τον παρτενέρ του Περουβιανού, αυτός αναμένεται να αποφασιστεί τελευταία στιγμή, αφού ο Λουτσέσκου δεν έχει αποφασίσει ανάμεσα σε Βαρέλα και Κρέσπο.

Στον άξονα θα είναι σίγουρα ο Μαουρίτσιο και δίπλα του φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί ο Τσίμιροτ, αν και παίζει η επιλογή του Σάκχοφ.

Ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Ελ Καντουρί «δεκάρι», ενώ ο Βιεϊρίνια θεωρείται φαβορί για να καλύψει μια από τις δυο πλευρές της επίθεσης.

Στην άλλη πλευρά, υπάρχει ακόμα ένα δίλημμα για τον Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα επιλέξει τον ταχυδυναμικό Κάμπος ή τον Πέλκα, που έχει πιο «soft» χαρακτηριστικά, αλλά είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags