Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Χίλιεμαρκ για τη γκολάρα εναντίον της ΑΕΛ!
| 2017-10-21 08:02:00

Αποκάλυψη Χίλιεμαρκ για τη γκολάρα εναντίον της ΑΕΛ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Χίλιεμαρκ για τη γκολάρα εναντίον της ΑΕΛ!

Ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού πήρε το βραβείο της αγωνιστικής!

Για αυτό και κατά τη διάρκεια της βράβευσής του αποκάλυψε ότι ήθελε να βρει το κεφάλι του Μολέντο με την εκτέλεση, ώστε να στείλει ο Βραζιλιάνος στα δίχτυα την μπάλα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού μέσου στην κάμερα της Nova:

Για τη βράβευση του ως MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος: 
" Είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα και από τη στιγμή που πήραμε και τους τρεις βαθμούς, είναι ακόμα καλύτερο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ελπίζω να μεταφέρω αυτό το καλό συναίσθημα σε ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο". 

Για το νικητήριο γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΛ: 
"Ήταν πολύ μακρινή απόσταση και αυτό που σκέφτηκα, ήταν να στείλω τη μπάλα στην περιοχή με καλό τρόπο για τον Μολέντο που ήταν εκεί. Όμως γνώριζα επίσης πως αν είναι καλό το χτύπημα, τότε μπορεί να πάει μέσα. Η σκέψη μου ήταν να κάνω μια καλή εκτέλεση και ήλπιζα κάποιος να την ακουμπήσει και να σκοράρει ή να πάει μέσα απευθείας. Όταν τελικά η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, ήταν ένα φανταστικό συναίσθημα". 

Για το αν αισθάνθηκε πιο "ελεύθερος" στο παιχνίδι του ως "δεκάρι": 
"Είμαι μέσος, έχω μιλήσει με τον προπονητή και μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις του κέντρου. Σε αυτό το παιχνίδι, αγωνίστηκα σε πιο επιθετική θέση και αισθάνθηκα πολύ καλά. Είχα πολλές βοήθειες από τους συμπαίκτες μου και νομίζω ότι κάναμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και στα ενενήντα λεπτά. Αισθάνθηκα πολύ καλά και ότι βρισκόμουν στην τέλεια θέση στο γήπεδο. Ήταν κάτι το θετικό". 

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία: 
"Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι σημαντικό για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο και να κάνουμε αυτό που είναι το πιο σημαντικό. Δηλαδή να προσπαθήσουμε πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Στο προηγούμενο ματς πήραμε τη νίκη με τη βοήθεια των οπαδών μας. Ήταν μια καλή εμφάνιση και τώρα ανυπομονούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου, ώστε να δώσουμε και πάλι το 100%. Όλοι είναι χαρούμενοι και είμαστε έτοιμοι να "παλέψουμε" για τη νίκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags