Facebook Pixel «Οι ελπίδες μας ήταν στον Πολέμη»
| 2011-01-16 23:05:00

«Οι ελπίδες μας ήταν στον Πολέμη»

«Οι ελπίδες μας ήταν στον Πολέμη»

Λυπηρό γεγονός χαρακτήρισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος την απόφαση του Αδαμάντιου Πολέμη να μην αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού, ενώ για ακόμα μία φορά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βγει ούτε αυτός ούτε ο αδερφός του μπροστά, αφού έχουν μία επιχείρησε με 1200 εργαζόμενους.

«Πληροφορήθηκα τα γεγονότα κι είναι λυπηρό που ο κ. Πολέμης αποφάσισε να μην δεχθεί την προεδρία. Εναποθέταμε τις ελπίδες μας πάνω του, είναι σοβαρός άνθρωπος. Θεωρώ, πάντως, ότι ήταν άσκοπη η ενέργειά του να κοινοποιήσει την απόφασή του, μία ώρα πριν ξεκινήσει το ματς με τη Καβάλα. Έπρεπε να περιμένει το Δ.Σ της Δευτέρας», ανέφερε αρχικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, εξέφρασε, παρόλα αυτά, την σιγουριά του ότι ο Σύλλογος θα βρει τον δρόμο του: «Ο ΠΑΟ θα τα καταφέρει , θα πάει καλά και αγωνιστικά, να είσαστε σίγουροι γι αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίσαμε παρόμοιες καταστάσεις και βγήκαμε δυνατοί».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να βγουν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι μπροστά, σχολίασε: «Αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο. Όταν έχεις μια επιχείρηση με 1.200 εργαζομένους είσαι υποχρεωμένος να νοιαστείς για εκείνους και τις οικογένειές τους. Η απόφασή μας είναι να μην διεκδικήσουμε την προεδρία. Όσο για το μέλλον; Ο χρόνος θα δείξει. Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Ο ΠΑΟ θα βρει το δρόμο του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags