Facebook Pixel Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης "καλοβλέπει" τον Λεονάρντο Κούτρη
| 2017-10-21 14:59:00

Ενδιαφέρον για «καυτό» άσο στο Λιμάνι - Η top ομάδα και πότε τον δίνει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Ενδιαφέρον για «καυτό» άσο στο Λιμάνι - Η top ομάδα και πότε τον δίνει ο Ολυμπιακός

«Ψήνεται» ένα ακόμα μεγάλο deal στον Πειραιά; 

Ένα πολύ σημαντικό «όπλο» για το αριστερό άκρο της άμυνας στον Ολυμπιακό είναι ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.  

Το ταλέντο του και η ποιότητά του έχουν ξεχωρίσει και όπως είναι λογικό έχει «μαγνητίσει» τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει πολύ καλή άποψη για τον 22χρονο αμυντικό, χωρίς, όμως, να έχει εκδηλώσει τον ενδιαφέρον της στους Πειραιώτες.

Προς το παρόν, η γερμανική ομάδα έχει αρκεστεί σε απλή παρακολούθηση του παίκτη. Παρότι εξετάζει την περίπτωσή του δεν έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα, αλλά περιορίζεται σε καθαρό scouting, κάτι που μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια.

Ωστόσο, όπως γράφτηκε τελευταία, η Μπενφίκα είναι μία ακόμα ομάδα που φέρεται να βολιδοσκοπεί τον Λεονάρντο Κούτρη, κάτι δε φαίνεται να ισχύει τη δεδομένη στιγμή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν έχουν δείξει κάποιο ενδιαφέρον για τον παίκτη, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να συμβεί αυτό στο μέλλον.

Το όνομά του μπορεί να είναι «καυτό» στη μεταγραφική αγορά εξαιτίας του ταλέντου του, αλλά και του νεαρού της ηλικίας του, αποτελώντας έναν πολύ εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, ωστόσο μόνο η Άϊντραχτ δείχνει να εξετάζει μέχρι στιγμής εκτενέστερα την περίπτωσή του.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει καμία πρόθεση πώλησής του με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Ο Λεονάρντο Κούτρης αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν θα ήθελαν να το χάσουν τόσο νωρίς. Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν πολύ περισσότερα αγωνιστικά από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και θα αποφασίσουν να τον πωλήσουν όταν ανέβει κι άλλο η αξία του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags