Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα κουφαθείτε! Η ΑΕΚ θα διδάσκεται σε πασίγνωστο αμερικάνικο κολλέγιο (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-21 18:58:00

Θα κουφαθείτε! Η ΑΕΚ θα διδάσκεται σε πασίγνωστο αμερικάνικο κολλέγιο (ΦΩΤΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Θα κουφαθείτε! Η ΑΕΚ θα διδάσκεται σε πασίγνωστο αμερικάνικο κολλέγιο (ΦΩΤΟ)

Βιβλίο για την Ένωση θα γίνει αντικείμενο έρευνας στη διδακτέα ύλη του συγκεκριμένου ιδρύματος.

Πολλές φορές έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κουφές αθλητικές ειδήσεις, αλλά αυτό δεν το περιμέναμε. Το Queens College της Νέας Υόρκης, ζήτησε επίσημα το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, για να «διδάσκεται» ως αντικείμενo έρευνας και μελέτης στο Κέντρο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, το οποίο είναι το μεγαλύτερο εκτός Ελλάδας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Διευθυντή του Κέντρου Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, Δρ. Χρήστου Ιωαννίδη, ο οποίος είναι φίλος της Ένωσης και την Υποδιευθύντρια Έφη Λέκκα.

Το βιβλίο παρέδωσε με ιδίοχειρη αφιέρωση ο Νίκος Αγγελίδης και βρίσκεται ήδη… στη βιβλιοθήκη του Κολλεγίου Κουίνς!

Όσον αφορά το περιεχόμενο του βιβλίου, είναι ένα μοναδικό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού. Το βιβλίο ταξιδεύει… σε αναζητήσεις γύρω από την ιστορία της ΑΕΚ που ξεκινούν από το 1876 (!) και καταλήγουν στο σήμερα.

Η έρευνα για τον εντοπισμό όλων των ομάδων του κόσμου που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, διήρκεσε πέντε ολόκληρα χρόνια και φέρνει στο φως την ύπαρξη 302 ομάδων και στις πέντε ηπείρους! Η έκδοση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, έγινε με την υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags