Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ομαδούλα που τη γλεντάει ο Τεννές!» (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-21 23:00:00

«Ομαδούλα που τη γλεντάει ο Τεννές!» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
«Ομαδούλα που τη γλεντάει ο Τεννές!» (ΦΩΤΟ)

Ξέσπασμα στο διαδίκτυο για τα χάλια του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Δεν άρεσε καθόλου ο Παναθηναϊκός με την εμφάνισή του την 8η αγωνιστική. Το «τριφύλλι» γλίτωσε μεν την ήττα, αρκετοί οπαδοί του όμως αναγνώρισαν ότι η εικόνα της ομάδας ήταν... μαύρα χάλια. Αυτό φαίνεται από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook.

Υπάρχουν βέβαια αρκετοί που στηρίζουν τυφλά, χωρίς να ασκούν κριτική και άλλοι που βλέπουν την καταστροφή να έρχεται. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον πάθος, πουλάει την μπάλα, ενώ υπάρχουν και αρνητικά μηνύματα για τον Ουζουνίδη, όσον αφορά το πλάνο του.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

- δυστυχως πανηγυριζουμε την ισοπαλια.. πλεον ειμαστε μια ομαδουλα που την γλενταει ο μπαμπης τεννες..ο χαβος και ο καθε παρασχος..μηνες χωρις διπλο και μονη σωτηρια η λεωφορος με συμμαχο τον κοσμο που η υπομονη και η στηριξη που εχουμε δειξει ειναι απιστευτη.. ομαδα δημιουργημα μιας ανυπαρκτης μπροστινης διοικησης γεματη χαραμοφαηδες που ξεπουλησαν οτι αξιολογο υπηρχε και πλεον κανουν και ερανο..ουτε φραγκο σε γαυρο αλαφουζο που δεν εφυγε..ουτε σε κωνσταντινου και σωπηληδες..ερμαιο της καθε γαυροεπο και του καθε κορακα...ενας προπονητης που του χρωσταμε πολλα..ψυχαρα ο μαρινος..παλευει με τα ψεμματα και με απληρωτους παιχτες που σε λιγο καιρο θα φυγουν με προσφυγη ή θα ξεπουληθουν..γιατι να βαλουν τα ποδια στην φωτια αλλωστε..ο Παναθηναϊκος εχει σβησει καιρο τωρα..χρονια στην εντατικη και φυτοζωει..δεν ξερω αν υπαρξει επενδυτης να μπει και ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ οι βενζιναδες...το ρεκορ διαρκειας την χρονια του νταμπλ τα λεει ολα αν ο κοσμος στηριξει καποια σοβαρη προσπαθεια απο επενδυτη..

- Ήμασταν πολύ καλοί στο 2ο ημίχρονο. Και άτυχοι . Δεν πειράζει τριφυλλαρα. Το θέμα είναι σιγά σιγά να γυρίσουν οι τραυματίες και να φτιάξουμε φυσική κατασταση. Με μισή ομάδα παίζουμε σε τέτοιες εποχές για το Συλλογο. Και είδαμε όλοι τι κανει η ομάδα του Ουζουνίδη με πνευμονία!!! Υγ Αν η μπάλα δεν περάσει απο Οσκαρ-Βιγια , φαση ΝΤΕΝ!! Κατάρα να λείπουν Τσάβες κ Λουτσιανο. Οι 4 αυτοι ΠΟΛΛΑ οργια

- Παίζουμε με την Λαμία και στεκόμαστε στο οτι κάναμε δοκάρι στο τέλος και μπορούσαμε να κερδίζαμε 1-2 . Ρε 0-3 έπρεπε να τους κερδίζουμε και να μην αγχωνόμαστε τι θα γίνει στο τέλος! Και ούτε να κυνηγάμε το σκορ! Χιλιεμαρκ Βιγια Χουλτ παλεύουν μόνοι τους μέσα σε μια ομάδα που πουλάει την μπάλα στο δευτερόλεπτο . Κανει φάουλ χωρίς λόγο . Παίζει πίσω την μπάλα ενώ χάνει 1-0 . Και το πιο σημαντικό δεν εχει πάθος .

- ΜΑΡΙΝΟ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΩ Σ ΕΚΤΙΜΩ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΙΡΡΕΠΉ ΣΤΟ ΠΈΝΑΛΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΆ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΏΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!

- Ειναι κακο να πουμε οτι ο μαρινος δεν εστησε καλα την ομαδα; στο δευτερο που αλλαξε συστημα το ματς πηγε πολυ καλυτερα.

- δεν σεβονται τοσο κοσμο που πηγε στο γηπεδο να τους στηριξει.και ο μαρινος τα εχει χασει νομιζω.

- Αυτος ειναι ο Παναθηναϊκός που όλοι ξέρουμε τι χάλια ειναι αυτά ρε

- το θέμα είναι να υπάρξει επενδυτής μεγατόνων να αλλάξουμε επίπεδο. όχι άλλη μιζέρια. βέβαια στήριξη από όλους εμάς αλλά δεν μπορεί μόνο ο κόσμος.πρέπει να βρεθεί επενδυτής αλλιώς γ΄εθνική και μια ζωή κομπάρσοι

- Είπαμε ρε παιδιά δεν γίνεται σε κάθε ματς να είμαστε τυχεροί άμα τής ευκαιρίες που κανουμε δεν της αξιοποιούμε λογικό είναι να μην μπορούμε κερδίσουμε

- Όποιος δεν γουστάρει να αλλάξει ομάδα άσχετοι και αμπαλοι είστε πουθεναδες όσοι βρίζετε . Ξέρετε μήπως πόσο καιρό είναι απλήρωτοι οι παίχτες;

- Ένα δοκάρι όλο το ματς...

- το δευτερο τουλαχιστον τα εδωσαν ολα.Αυτο θελω να βλεπω.Αν δεν ειχαμε τοσες ελλειψεις και ειδικα τον Τσαβες πιθανο να το παιρναμε.

- Απλά Panathinaikos, όποιος τον υποτιμήσει θα τιμωρηθεί όπως σήμερα η Λαμία.

- Μα ούτε τη Λαμία; Γιατί μωρή Παναθα

- Μονο πικρες αυτη η ομαδα...σιχαθηκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags