Facebook Pixel Sportdog.gr | Όταν η ΑΕΚ τρέλανε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-22 09:00:00

Όταν η ΑΕΚ τρέλανε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όταν η ΑΕΚ τρέλανε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια, στις 22 Οκτωβρίου του 2002, η Ένωση πήρε 2-2 από τη Ρεάλ!

Στον αγώνα της 22ας Οκτωβρίου οι παίκτες του Βιθέντε ντελ Μπόσκε μπήκαν αποφασισμένοι να περισώσουν τα προσχήματα, τονώνοντας τον πληγωμένο τους εγωισμό μετά το 2-2 στην Αθήνα, με τον Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ στην πρώτη του εμφάνιση με τη «Βασίλισσα» στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον Στιβ ΜακΜάναμαν να διαμορφώνει το 2-0 του ημιχρόνου.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου», Ντούσαν Μπάγεβιτς, μη έχοντας τίποτα να χάσει, ανακατεύει την τράπουλα αντικαθιστώντας τους Τσιάρτα και Νικολαΐδη με τους Ίβιτς και Σεντένο, σαλπίζοντας έτσι τη μεγαλειώδη τους αντεπίθεση.

Στο 75' ο Κώστας Κατσουράνης μείωσε σε 2-1, αναπτερώνοντας για τα καλά το ηθικό των φιλοξενούμενων, με τη «χρυσή» αλλαγή, Ίλια Ίβιτς να μοιράζει έτοιμο γκολ στον Σεντένο, που πλάσαρε άνετα από το ύψος του πέναλτι, για να αναβιώσει τον «κιτρινόμαυρο» εφιάλτη των «μερένχες» και να πυροδοτήσει ντελίριο στους οπαδούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγάδο, Ιέρο, Ελγέρα, Ρ. Κάρλος (75’ Μπράβο), Καμπιάσο, Θελάδες, Ζιντάν (61’ Σολάρι), ΜακΜάναμαν (82’ Μινιάμπρες), Γκούτι, Ρονάλντο

ΑΕΚ: Χιώτης, Ζαγοράκης, Κωστένογλου, Ράιτ, Καψής, Κασάπης, Κατσουράνης, Γεωργάτος (69’ Σεντένο), Λάκης, Τσιάρτας (54’ Μαλαδένης), Νικολαΐδης (54’ Ιβιτς)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags