Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν μασάει τα λόγια του: «Οπαδοί με τον "Κάρα" - Ξέραμε που πάει ο Παναθηναϊκός»!
| 2017-10-22 12:30:00

Δεν μασάει τα λόγια του: «Οπαδοί με τον "Κάρα" - Ξέραμε που πάει ο Παναθηναϊκός»!

του Γιώργου Κτενά
Δεν μασάει τα λόγια του: «Οπαδοί με τον "Κάρα" - Ξέραμε που πάει ο Παναθηναϊκός»!

Αποκαλυπτικός Αντώνης Πετρόπουλος στο sportdog.gr.

Σημαία του Παναθηναϊκού, που πιθανή ενεργοποίησή του για τη σωτηρία του συλλόγου μπορεί λειτουργήσει θετικά, χαρακτήρισε τον Γιώργο Καραγκούνη στο sportdog.gr ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, που είχε ζήσει την ομάδα στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της (νταμπλ 2010) και είχε συνυπάρξει για χρόνια με τον Καραγκούνη, μίλησε για τη σημερινή κατάσταση στον σύλλογο. 

Ακόμα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση των μεγάλων πορτοφολιών και στα γεγονότα που έδειχναν προς τα πού πηγαίνει ο Παναθηναϊκός οικονομικά.

Παράλληλα, σχολίασε την προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου στον σύλλογο, αλλά και την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη και του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου...  

«Μετά από το νταμπλ που κατακτήσαμε το 2010, υπήρξε μια πτώση στην ομάδα τις χρονιές που ακολούθησαν. Έγινε μια προσπάθεια από τον κύριο Αλαφούζο να κρατήσει την ομάδα στο επίπεδο που της αρμόζει, αλλά θεωρώ ότι με κάποιες ήττες και λόγω αποκλεισμών από την Ευρώπη, το οικονομικό άνοιγμα δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην ομάδα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Πετρόπουλου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το ρεπορτάζ που θέλει τον Γιώργο Καραγκούνη να ενεργοποιείται στη προσπάθεια σωτηρίας του συλλόγου:

«Ο Γιώργος είναι εμβληματική μορφή του Παναθηναϊκού και η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Ηγετική μορφή και μέσα στο γήπεδο, θα είναι ηγετικός αν αποφασίσει να ενεργοποιηθεί στη διαδικασία σωτηρίας του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος είναι σημαία για την ομάδα, όπως και άλλοι αθλητές, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για την ομάδα με τόσα προβλήματα. Ακούμε, διαβάζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά, ακόμα και για μικροποσά, κάτι που δείχνει ότι ίσως η κατάσταση έχει ξεφύγει πολύ. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, είναι μεγάλος σύλλογος και θεωρώ, εύχομαι, ότι δεν θα φτάσει στο σημείο που είχε φτάσει η ΑΕΚ. Αλλά πρέπει να δούμε πράξεις από όλους».

«Επιφανείς Παναθηναϊκοί μαζί με τον Καραγκούνη»
Η παρουσία του Καραγκούνη μπορεί να συσπειρώση απλούς οπαδούς, αλλά και ανθρώπους που έχουν οικονομική επιφάνεια. Την ίδια ώρα που υπάρχουν ρεπορτάζ περί απόφασής του να χαρίσει σημαντικό ποσό στην ομάδα, από εκείνα που του χρωστάνε.

«Πιθανή έλευση του Γιώργου, θεωρώ ότι θα ξυπνήσει και θα τονώσει τόσο τον απλό κόσμο, όσο και επιφανείς οικονομικά οπαδούς του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού με οικονομική επιφάνεια, αυτοί ξέρουν, αυτοί έχουν λογιστές κ.λπ., για το καλό του συλλόγου πρέπει να συσπειρωθούν. Από την εποχή που ήμουν εγώ ακόμα στην ομάδα, χρωστούσαν πολλά χρήματα. Στον Καραγκούνη, στον Σεϊταρίδη, τον Κατσουράνη. Και σε άλλους. Είχαν διακανονισμούς βέβαια. Τώρα αν έχει αποφασίσει να χαρίσει χρεωστούμενα, δεν το γνωρίζω. Αλλά αν κάνει μια τέτοια πράξη ο Καραγκούνης θα βοηθήσει πολύ τον σύλλογο και, μάλιστα, έμπρακτα».

Βρέθηκες στον Παναθηναϊκό σε πολύ καλή περίοδο για την ομάδα. Περίμενες ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο το ποδοσφαιρικό τμήμα;
«Όχι, δεν το περίμενα. Έζησα και την οικογένεια Βαρδινογιάννη και, αργότερα, την πολυμετοχικότητα. Είχα τη χαρά και την ευτυχία να ζήσω όλη την "καλή ζωή" του Παναθηναϊκού, αλλά κάποια πράγματα είχαν αρχίσει και φαινόντουσαν από κάποιο σημείο και μετά, τα έβλεπαν όλοι. Ακούγαμε για διάφορα γεγονότα, υπήρχε μείωση σε κάποια πράγματα ή ήταν φανερό ότι θα έφευγε από την Παιανία ο σύλλογος. Έφυγαν κάποια μεγάλα πορτοφόλια, ανέλαβε ο κύριος Αλαφούζος, έκανε υπερπροσπάθεια και του αξίζουν συγχαρητήρια. Πήρε ένα Κύπελλο ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του. Φυσικά έγιναν και λάθη, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται τώρα». 

Στα αγωνιστικά πώς βλέπεις την ομάδα και την προσπάθεια του Μαρίνου Ουζουνίδη;

«Ο Ουζουνίδης είναι προπονητής που έχει βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της ομάδας, την πονάει. Έχει μείνει μόνος του με τους παίκτες και θεωρώ ότι με αυτούς τους παίκτες και με την οικονομική δυνατότητα που υπάρχει, παλεύει όλα τα ματς μέχρι το 90ο λεπτό. Όπως στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Λάρισας. Προσπαθεί να κρατήσει ψηλά τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει πουλήσει αρκετούς παίκτες, κάτι που είναι λογικό αν θέλει να επιβιώσει. Πάντα όμως ο Παναθηναϊκός είχε από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, έβγαλε πολλούς παίκτες. Υπάρχει η ευκαιρία τώρα να αναδειχθούν κι άλλα νέα παιδιά. Ο Ουζουνίδης το παλεύει, κι αν δεν παρουσιαστούν κι άλλα προβλήματα, πιστεύω ότι μπορεί να τερματίσει με τον Παναθηναϊκό ψηλά».

Τέλος, πες μας δύο λόγια για την καριέρα σου στη Δόξα Δράμας

«Είναι μια υγιής ομάδα, κάτι που είναι βασικό. Όπως ήταν και πέρσι ο Απόλλωνας, για αυτό ανεβήκαμε κατηγορία. Υπάρχει όραμα από τον πρόεδρο, είναι ιστορική ομάδα, έχει προδιαγραφές για να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Βέβαια υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες και αργήσαμε να αρχίσουμε προετοιμασία. Αλλά έγιναν μεταγραφές επιπέδου Α΄ Εθνικής και αυτό δείχνει ότι υπάρχει όραμα για άνοδο. Η Δόξα είναι ομάδα που έχει δικό της το μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags