Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ Κόλκας για ντέρμπι, Κομίνη και... Σάββα - Αποκάλυψη για Λουτσέσκου!
| 2017-10-22 16:30:00

Σούπερ Κόλκας για ντέρμπι, Κομίνη και... Σάββα - Αποκάλυψη για Λουτσέσκου!

του Γιώργου Κτενά
Σούπερ Κόλκας για ντέρμπι, Κομίνη και... Σάββα - Αποκάλυψη για Λουτσέσκου!

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μιλάει στο sportdog.gr.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον Ολυμπιακό και μπορεί να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι, στο φαληρικό γήπεδο, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr o Σταύρος Κόλκας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που καλύτει το ρεπορτάζ του Δικέφαλου, αναφέρθηκε στον ορισμό του Κομίνη και τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη για τη διαιτησία, αλλά και στον τρόπο που περιμένει να παίξει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη.

Αναφέρθηκε στους δύο παίκτες του Ολυμπιακού που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το τι θα γίνει στην ομάδα με τον Λουτσέσκου αν χάσει το «Γ. Καραϊσκάκης».  

Σταύρο, το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Μπορεί ο Δικέφαλος να κερδίσει μέσα στο Φάληρο και να στείλει μήνυμα τίτλου;
Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στο νέο Καραϊσκάκη και θα είχε πολλές περισσότερες αν δεν υπήρχε η εγκληματική. Πλέον με την αλλαγή στην ΕΠΟ ευελπιστώ πως ο Κομίνης δεν θα θελήσει να σφυρίξει για τελευταία φορά στη καριέρα του και θα παίξει φυσιολογικά. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον Ολυμπιακό. Βεβαίως και μπορεί. 

Σε ποια 11άδα θεωρείς ότι πρέπει να στηριχτεί ο Λουτσέσκου για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει εναντίον του Ολυμπιακού;
Ο ΠΑΟΚ νομίζω πως έχει ξεκάθαρο κορμό στο 4-2-3-1 με τον Ρέι, τους Μάτος, Ζαμπράνο, Βαρέλα και Λέοβατς στην άμυνα, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ αμυντικά χαφ, Ελ Καντουρί στο δέκα, Βιεϊρίνια - Πέλκας στις πλευρές και Πρίγιοβιτς στη κορυφή. Το εναλλακτικό πλάνο αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορέσει να βάλει τον Πρίγιοβιτς στο παιχνίδι, κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας, έχει τον Μακ στη κορυφή, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει και γεμάτο πάγκο με Τζάλμα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας μεσοεπιθετικά ερχόμενοι από τον πάγκο. 

Υπάρχει παίκτης από τον Ολυμπιακό που φοβάσαι ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΟΚ; Ακόμα και μετά από το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα που μεσολάβησε για τους Ερυθρόλευκους;
Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες υψηλού επιπέδου και αυτοί είναι ο Οφόε με τον Φορτούνη. Από εκεί και πέρα θα ποντάρει πάρα πολλά στις στημένες μπάλες. Αν ο ΠΑΟΚ κλείσει αυτούς τους δύο και έχει συγκέντρωση στις στημένες μπάλες, τότε δεν πρόκειται να δεχτεί πίεση. Πάντως εγώ πιστεύω πως στο φετινό παιχνίδι θα έχουμε μία διαφορετική εικόνα από τα προηγούμενα. Προβλέπω μοιρασμένη κατοχή και μεγάλη ισορροπία σε όλους τους τομείς. 

Ο κύριος Σάββας Θεοδωρίδης, με τον θεσμικό ρόλο που έχει στον Ολυμπιακό ως αντιπρόεδρος, έκανε δηλώσεις για την επιλογή του διαιτητή. Θεωρείς ότι υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο ζήτημα; 

Ο κύριος Σάββας έχει φτάσει σε μία ηλικία που πρέπει να προστατευτεί από το κλαμπ που υπηρετεί τόσα χρόνια. Είναι ντροπή για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον σύλλογο, να βγαίνει μπροστά χωρίς σοβαρή επιχειρηματολογία και να δέχεται τον χλευασμό όλης της Ελλάδας. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για τον κύριο Σάββα. 

Σε περίπτωση ήττας για τον ΠΑΟΚ υπάρχει περίπτωση να τεθεί ζήτημα με την παραμονή του Λουτσέσκου;

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εντός ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά του Ρουμάνου, βλέπουν βελτίωση μέρα με τη μέρα, γνωρίζουν καλά το ότι το έργο του Ρουμάνου ήταν πάρα πολύ σύνθετο εξ αρχής και υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία μαζί του. Ο ΠΑΟΚ είναι η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος που θα έχει θέμα με τον προπονητή της. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags