Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σε πρώην μέλη του ΠΣΑΠ!
| 2017-10-22 15:40:00

Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σε πρώην μέλη του ΠΣΑΠ!

Sportdog Team
Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σε πρώην μέλη του ΠΣΑΠ!

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Διονύση Δημόπουλο και τον πρώην ταμία του συνδέσμου, Σταμάτη Συρίγο.

Οπως αναφέρει το «Documento», τα δύο πρώην μέλη του ΠΣΑΠ διώκονται για «υπεξαίρεση από κοινού και κατ’ εξακολούθηση συνολικού ποσού που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ και απιστία κατ’ εξακολούθηση συνολικού ποσού που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ που φέρεται να τελέσθηκαν τον 5ο του 2010 ως και τον 12ο του έτους 2013».

Η ποινική δίωξη κατά Δημόπουλου, Συρίγου ασκήθηκε έπειτα από καταγγελία των πρώην υπαλλήλων του ΠΣΑΠ, Χρήστου Κοτζακιαουρίδη και Χαράλαμπου Ρέλλα, τους οποίους οι διωκόμενοι είχαν απομακρύνει από τον σύνδεσμο όταν οι δύο υπάλληλοι συμμετείχαν στη διοίκησή.

Οι Δημόπουλος και Συρίγος πάντως επί θητείας τους στο Δ.Σ. του ΠΣΑΠ είχαν στραφεί και κατά των Αντώνη Αντωνιάδη, Νίκου Σαργκάνη, Γιώργου Δεληκάρη, Μίμη Δομάζου, Λάκη Σημαιοφορίδη, Μαρίγας Τσιγώνη και Χαράλαμπου Κοτζακιαουρίδη για τις πράξεις της συκοφαντικής δυσφήμισης, της υπεξαγωγής εγγράφων, της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσας από υπαίτιο που μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα, με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημιά άνω των 150.000 ευρώ, της πλαστογραφίας, της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία, της άμεσης συνέργειας και της ηθικής αυτουργίας.

Στους Δομάζο, Δεληκάρη, Σαργκάνη είχαν δοθεί χρήματα για διαφορετικούς λόγους από το υφυπουργείο Αθλητισμού, μέσω του ΠΣΑΠ, όπως κατέθεσαν στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη δύο πρώην υφυπουργού, οι Γιώργος Λιάνης και Ανδρέας Φούρας. Και οι τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όμως απηλλάγησαν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, όπως επίσης και οι Αντωνιάδης, Σημαιοφορίδης, Τσιγώνη, Ρέλλας και Χαρ. Κοτζακιαουρίδης, ενώ η υπόθεση είναι ανοικτή για τον Χρήστο Κοτζακιαουρίδη, πρώην υπάλληλο του ΠΣΑΠ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags