Facebook Pixel Τότεναμ - Λίβερπουλ 4-1
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-22 19:51:00

Μπαλάρα η Τότεναμ, συντριβή για Λίβερπουλ στο Γουέμπλεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπαλάρα η Τότεναμ, συντριβή για Λίβερπουλ στο Γουέμπλεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτι της Τότεναμ, διέλυσε με 4-1 τη Λίβερπουλ.

Τί να κάνει με αυτή την άμυνα η Λίβερπουλ όταν έχει αντίπαλο την Τότεναμ; Πάντως είναι λογικό να δεχτεί τέσσερα γκολ και να γνωρίσει τη συντριβή στο Γουέμπλεϊ. Το τελικό 4-1 είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων με την ομάδα το Ποκετίνο να πετάει... φωτιές και εκείνη του Κλοπ να απογοητεύει.

Το πάρτι ξεκίνησε μόλις στο 4’ με τον Χάρι Κέιν να κάνει μία τρομερή ενέργεια, τσίμπησε τη μπάλα πριν τον Μινιολέ και πλάσαρε όμορφα κάνοντας το 1-0.

Πριν προλάβει να συνέλθει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Στο 12’, μετά από βολέ του Γιορίς ο Λόβρεν κάνει τραγικό λάθος και η μπάλα φτάνει στον Κέιν, εκείνος δίνει μισό γκολ στον Σον, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση γράφει το 2-0.

Στο 16’ παραλίγο να γίνει το 3-0 αλλά η σουτάρα του Κέιν χτύπησε στο δοκάρι.

Η Λίβερπουλ αντέδρασε μείωσε με τον Σαλάχ, με το πλασέ του να καταλήγει αργά και «βασανιστικά» στα δίχτυα του Γιορίς στο 24’.

Ωστόσο το γκολ αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, η Τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη και τα λάθη στην άμυνα της Λίβερπουλ παιδικά.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Κλοπ έβγαλε τον Λόβρεν στο 32’ από την ενδεκάδα και πέρασε τον Τσάμπερλεϊν, διότι ο Κροάτης φέρει μεγάλη ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και έτσι επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Πριν την εκπνοή του ημιχρόνου τα «σπιρούνια» πέτυχαν και 3ο γκολ. Στο 45+3’ μετά από διώξιμο του Μάτιπ η μπάλα στρώθηκε στον Ντέλε Άλι που ήταν αμαρκάριστος και εκείνος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ίδια ένταση και ρυθμό με το πρώτο μέρος αλλά η Λίβερπουλ συνέχισε με τα ίδια λάθη.

Στο 56’ μετά από λάθος του Μινιολέ, ο Κέιν σκόραρε ξανά πετυχαίνοντας το 44 γκολ του για το 2017.

Λίγο αργότερα, στο 67’, είδαμε μία από τις κορυφαίες αποκρούσεις της χρονιάς με το Γιορίς να διώχνει με το αντίθετο χέρι τη μπάλα και να τη στέλνει στο δοκάρι, μετά από «κεραυνό» του Κουτίνιο.

Έπειτα το παιχνίδι έχασε σε ρυθμό, η Τότεναμ κράτησε εύκολα το υπέρ της 4-1 ενώ η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Νωρίτερα η Άρσεναλ πέρασε με 5-2 από την έδρα της Έβερτον.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags