Facebook Pixel Sportdog.gr | Φλερτάρει με καμπάνα ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-22 20:45:00

Φλερτάρει με καμπάνα ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φλερτάρει με καμπάνα ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η «επίθεση» στους ΠΑΟΚτσήδες και ο κίνδυνος τιμωρίας.

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έβγαλε είδηση! Κατά την είσοδο των ομάδων οι οργανωμένοι οπαδοί ανέβασαν τη χορογραφία τους, η οποία έδειχνε ένα τρένο, του οποίου τα βαγόνια πήραν φωτιά. Μόνο που οι φίλοι των Πειραιωτών, είχαν μία ευρηματική ιδέα και έδωσαν ένα ζωντανό τόνο στο κορεό, αφού η αναπαράσταση του καπνού έγινε με κανονικό καπνό από πυρσούς.

Εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, η έναρξη του παιχνιδιού καθυστέρησε. Ο διαιτητής, Κομίνης δεν ξεκινούσε το ματς μέχρι το κλίμα να γίνει κατάλληλο για ποδοσφαιρικό αγώνα. Μάλιστα ο Τάκης Λεμονής πρότεινε στον ρέφερι να ξεκινήσει άμεσα, αλλά ο διαιτητής του συνδέσμου Θεσπρωτίας σφύριξε την έναρξη 11 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα.

Ο νέος κανονισμός είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά τα καπνογόνα, τα οποία τιμωρεί σε περίπτωση που η ομάδα είναι τρεις φορές υπότροπη. Ο Ολυμπιακός όμως είναι δύο, οπότε γλιτώνει προς το παρόν την τιμωρία της έδρας, την οποία μπορεί να αποφύγει αν δεν ανάψει καπνογόνο σε άλλα παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας με Πλατανιά και Λεβαδειακό. Όσον αφορά την ιστορία που... διηγείται το κορεό, αυτό αναφέρεται σε μία επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε τρένο γεμάτο με ΠΑΟΚτσήδες, στο Μενίδι, τον Νοέμβριο του 2016.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags