Facebook Pixel Sportdog.gr | Ειρωνεία από ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Έκαναν και γύρο θριάμβου…»
| 2017-10-22 23:14:00

Ειρωνεία από ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Έκαναν και γύρο θριάμβου…»

Sportdog Team
Ειρωνεία από ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Έκαναν και γύρο θριάμβου…»

Δείτε τι γράφει η επίσημη σελίδα του Δικεφάλου για το ντέρμπι.

Τζάμπα ήττα χαρακτηρίζουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το 1-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ σημειώνουν πως το γεγονός ότι οι Πειριαώτες έκαναν γύρο θριάμβου στο γήπεδό τους, δείχνει και την εικόνα του αγώνα»…

Αναλυτικά:


Ήττα χωρίς να δεχτεί φάση

Μια «κρύα» ήττα, χωρίς να δεχτεί καθαρή φάση από τον Ολυμπιακό, υπέστη ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με 1-0. Ένα γκολ από στημένη μπάλα και καραμπόλα, ήταν αρκετό να καθορίσει τον νικητή. Η εικόνα του αγώνα περιγράφεται καλύτερα από την αντίδραση των γηπεδούχων, που έκαναν το γύρο του θριάμβου μετά το ματς στο γήπεδό τους…

Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι ήταν να δείξει ότι δεν νιώθει μειονεκτικά και το κατάφερε. Με την άμυνα ψηλά, κυκλοφόρησε την μπάλα με αυτοπεποίθηση και βρήκε διαδρόμους στα καρέ του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Καντουρί την πρώτη φορά προέβλεψε λάθος την κίνηση των συμπαικτών του, που δεν ακολούθησαν την έμπνευσή του για γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, όμως τη δεύτερη φορά γύρισε σωστά στον Πρίγιοβιτς , το μονοκόμματο πλασέ του Σέρβου όμως βγήκε άουτ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη ήταν φανερό ότι δεν ήθελε να πάρει ρίσκα και οδήγησε το ματς στα άκρα και στο ψάξιμο των στημένων φάσεων, απ´ όπου προήλθε και η μόνη του ευκαιρία με τον Ένγκελς.

Το ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα ακόμη σουτ με τον Μαουρίσιο που δεν ανησύχησε τον Προτό, με κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις του κέντρου αλλά και με εμφανή τη διάθεση να μη δώσει χώρους και μπάλα στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε με το ίδιο ύφος, ψάχνοντας αποκλειστικά τη στημένη φάση που θα του έδινε την ευκαιρία να γίνει επικίνδυνος και τη βρήκε στο 50 λεπτό με φάουλ έξω από την περιοχή που εκτέλεσε ο Φορτούνης. Ο Ζαμπράνο στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στο σώμα του Ένγκελς και τον έχρισε σκόρερ.

Ο Δικέφαλος έβαλε τη μπάλα κάτω και συνέχισε να προσπαθεί ορθολογικά να βρει μια καθαρή φάση. Η πρώτη ήρθε από κεφαλιά του Μάτος που πέρασε λίγο άουτ στο 69ο, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν τον έλεγχο του ματς.

Το παιχνίδι είχε λίγο καθαρό χρόνο, καθόλου κλασικές ευκαιρίες και οι δυο προπονητές προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τα ατού του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός είχε το πλεονέκτημα να περιμένει πίσω από τη μπάλα, δυσχεραίνοντας το έργο του ΠΑΟΚ.

Οι αλλαγές του Τάκη Λεμονη είχαν όλες κατεύθυνση να κρατήσουν το σκορ, όσο ο ΠΑΟΚ σπαταλούσε ευκαιρίες από το μισό μέτρο με Σάκχοφ και Κάμπος . Ο Ολυμπιακός ταμπουρώθηκε στην περιοχή του, έκανε μέχρι και καθυστερήσεις, σταμάτησε με φάουλ όλες τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ στα τελευταία 15 λεπτά, όμως οι στημένες μπάλες πέρασαν ανεκμετάλλευτες από τους φιλοξενούμενους.

Ο Δικέφαλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κάτι από αυτό το ματς, πέρα από ενδεχομένως την πίστη ότι είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags