Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάγκας Φορτούνης: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δυνατούς παίκτες η ΑΕΚ» - Τι είπε για ΠΑΟ
| 2017-10-22 23:34:00

Μάγκας Φορτούνης: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δυνατούς παίκτες η ΑΕΚ» - Τι είπε για ΠΑΟ

Sportdog Team
Μάγκας Φορτούνης: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δυνατούς παίκτες η ΑΕΚ» - Τι είπε για ΠΑΟ

Ειλικρινής στις δηλώσεις του ο Κώστας Φορτούνης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβγαλε το καπέλο στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ήταν καλύτερος των Ερυθρόλευκων στο πρώτο 20λεπτο, ενώ αποθέωσε και την ΑΕΚ για τα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού, στο ματς με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου", ενώ αποκάλυψε ότι πήρε την φανέλα του Λουίς Σουάρες και ο Μποτία του Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Βρισκόμασταν πίσω από τον ΠΑΟΚ και ξέραμε πως έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο 20λεπτο ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ, μετά εμείς και προηγηθήκαμε από μια στημένη φάση. Βγήκε η κούραση, καθώς έχουμε πολλά παιχνίδια και στην Ευρώπη αλλά τα καταφέραμε», είπε αρχικά ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova.

Στη συνέχεια ο Φορτούνης συμπλήρωσε για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όταν παίζουμε στο Καραϊσκάκη πρέπει πάντα να πιέζουμε και αυτό μας ζήτησε ο προπονητής. Κλέψαμε μπάλες και ο αντίπαλος έχανε τον έλεγχο. Όλα τα εντός έδρας ματς πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά και στα εκτός να είμαστε νικητές».

Για το ματς στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα: «Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και σε ένα γήπεδο που άλλες ομάδες έχουν δεχτεί 6 και 7 γκολ, όπως η Παρί. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντι στον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Κοιτάξαμε να παίξουμε αμυντικά γιατί δεν γίνεται να κάνεις κάτι με αυτή την ομάδα. Εγώ πήρα τη φανέλα του Σουάρες και του Μέσι ο Μποτία».

Για το πόσο δύσκολο είναι το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε, η ΑΕΚ παίρνει καλά αποτελέσματα. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς παίκτες. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Τον θέλουμε πάντα κοντά μας. Εγώ προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Για το αν η Ευρώπη είναι μειονέκτημα για Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Δεν θα θυσίαζα την Ευρώπη, ειδικά για το Champions League που παίζεις με τους κορυφαίους. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να κοιτάμε το πρωτάθλημα για να βρισκόμαστε εκεί. Είναι δύσκολη η διαχείρηση, αλλά γι΄ αυτό έχουμε μεγάλη ομάδα και μεγάλο ρόστερ και όλα τα παιδιά που μπήκαν ήταν έτοιμα».

Για το αν στο τέλος του πρώτου γύρου θα είναι μπροστά στη βαθμολογία, όπως τους είχε πει ο Λεμονής: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κάναμε μια καλή αρχή, πήραμε το ντέρμπι και το Σάββατο έχουμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τα μπαράζ με την Κροατία: «Στόχος είναι η πρόκριση. Το έχουμε αποδείξει πως σε τέτοια ματς είμαστε καλοί. Είναι καλή ομάδα, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει να θα μπορέσουμε να είμαστε στην Ρωσία.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags