Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη μαγκιά με Σισέ και η φοβερή στιγμή με Φορτούνη
| 2017-10-23 00:01:00

Η μεγάλη μαγκιά με Σισέ και η φοβερή στιγμή με Φορτούνη

Sportdog Team
Η μεγάλη μαγκιά με Σισέ και η φοβερή στιγμή με Φορτούνη

Ανεπανάληπτο αυτό που συνέβη στο 85'.

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να εντυπωσιάσει και ίσως και χωρίς να το αξίζει, βάσει των ευκαιριών που είχε κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 1-0, που ήθελε πάρα πολύ τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς.

Πλέον, οι Πειραιώτες επέστρεψαν πολύ δυνατά στη μάχη του πρωταθλήματος και με τη σημερινή τους νίκη έστειλαν μήνυμα σε όσους τους είχαν ξεγραμμένους. Ο Τάκης Λεμονής προσπαθεί τον τελευταίο μήνα να γυρίσει το κλίμα στην ομάδα και φαίνεται πως τα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Έλληνας κόουτς όμως έχει βελτιώσει και αγωνιστικά τον Ολυμπιακό, παρότι ακόμα και εντός ομάδας παραδέχονται ότι… δεν πετάνε. Ο Λεμονής στο ματς με τον ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τον άτολμο Λουτσέσκου και μετά το 1-0 του έδωσε τον χώρο και τον άφησε να γεμίζει, χωρίς να μπορεί να βρει ούτε τον Πρίγιοβιτς μέσα στην περιοχή.

Ωστόσο, μεγάλη μαγκιά του Λεμονή ήταν και η επιλογή του να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τους Σισέ και Ένγκελς, οι οποίοι αν δεν έχουν ματς μαζί από την αρχή της χρονιάς, κατάφεραν να βγάλουν εκτός αγώνα τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν φάνηκε καθόλου και σίγουρα δεν θύμισε τον εκτελεστή-φορ που παίρνει πάντα από το χέρι τον ΠΑΟΚ.

Ο Σισέ, αν και στην αρχή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Σέρβο, μετά το 20λεπτο ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να ηγηθεί της ερυθρόλευκης άμυνας. Δεν έχασε κεφαλιά, έβγαινε πάντα γρήγορα στην μπάλα, ενώ παρότι έπαιζε με κίτρινη από το 21ο λεπτό, δεν αγχώθηκε και δεν κινδύνεψε.

Εκτός όμως από τον νεαρό στόπερ, πολύ καλό ματς έκανε στο ντέρμπι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού, ενώ από δική του εκτέλεση ξεκίνησε ακόμα ένα φετινό γκολ των Ερυθρολεύκων. Ο Έλληνας άσος, που πριν από λίγες εβδομάδες είχε μείνει εκτός αποστολής, έδειξε στο Καραϊσκάκη (ακόμα και μετά το τέλος με τις δηλώσεις του) πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Αυτό το κατάλαβε και ο κόσμος που τον έχει αποδοκιμάσει και έχει γκρινιάξει για τις εμφανίσεις του ουκ ολίγες φορές, όταν τον καταχειροκρότησε κατά την έξοδό του ως αλλαγή στο 85’. Αυτή η σχέση του Φορτούνη με την ερυθρόλευκη εξέδρα, είναι ξεχωριστή και έχει περάσει από 40 κύματα… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags