Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέταξε σπόντα ο Βιεϊρίνια: «Εκεί θέλω να παίζω» - Τι δήλωσε για Ολυμπιακό
| 2017-10-23 00:16:00

Πέταξε σπόντα ο Βιεϊρίνια: «Εκεί θέλω να παίζω» - Τι δήλωσε για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Πέταξε σπόντα ο Βιεϊρίνια: «Εκεί θέλω να παίζω» - Τι δήλωσε για Ολυμπιακό

Πώς είδε το ματς ο Πορτογάλος άσος.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος συνολικά του Ολυμπιακού και πέταξε μια "σπόντα" σχετικά με την θέση που θέλει να παίζει, λέγοντας πως προτιμά να αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Αναλυτικά μίλησε για: 

-το γεγονός ότι δεν πέτυχε τον στόχο του ο ΠΑΟΚ: «Δεν παίζαμε μόνοι μας. Σε ό,τι φάση και να βρίσκεται ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Δεν κερδίσαμε, αλλά νομίζω ότι στα πιο πολλά σημεία του ματς ήμασταν καλύτεροι του Ολυμπιακού. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και δεν αλλάζει αυτό. Στα πρώτα είκοσι λεπτά ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις για γκολ και δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε γκολ από φάση που δεν περιμέναμε. Πάντα είναι δύσκολα εδώ, το παλέψαμε μέχρι τέλους και δεν τα καταφέραμε. Είναι ακόμη νωρίς, μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα». 

-τις αρκετές απώλειες του ΠΑΟΚ με ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία: «Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε τους αγώνες που δεν έχουμε κερδίσει, θέλουμε το πρωτάθλημα και σε κάθε ματς γινόμαστε καλύτεροι. Περιμένουμε να παίξουμε ξανά στην Τούμπα με τον κόσμο και να τον κάνουμε χαρούμενο». 

-το τι θα ήθελε να αλλάξει από το ντέρμπι: «Θα ήθελα να αλλάξει το αποτέλεσμα. Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο σε αρκετές φάσεις του αγώνα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε διάρκεια. Από την άλλη ήταν ο Ολυμπιακός, δεν παίζουμε μόνοι μας. Είχαμε χώρους στον πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε και να σκοράρουμε». 

-τις σκέψεις που κάνει μετά την ήττα στο ντέρμπι: «Είναι δύσκολο, σε 95 λεπτά ήμασταν συνολικά η καλύτερη ομάδα και από μια άτυχη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Αυτή η εικόνα που δείξαμε είναι αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε και πιστεύω ότι θα γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό το ότι το παλέψαμε. Δεν είναι η καλύτερη εικόνα μας στη σεζόν, αλλά είναι ντέρμπι και δεν ήταν άσχημη». 

-τη γεύση που του αφήνει η δική του απόδοση: «Τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια παίζω σε άλλη θέση συγκριτικά με το ξεκίνημά του και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς, σε κάθε ματς γίνομαι καλύτερος και θα αρχίσω να βρίσκω τον ρυθμό μου. Για αυτό που ρωτήσατε, εγώ θέλω να παίζω εξτρέμ, ήθελα να αρχίσω να παίζω εκείνη ξανά. Εγώ αυτό που σκέφτομαι και θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα μου». 

-την προσαρμογή του στην ομάδα: «Είμαι εκτός Ελλάδας πέντε χρόνια, γνωρίζω κάποιους παίκτες, αλλά η ενδεκάδα είναι διαφορετική και παίζουμε για πρώτη φορά μαζί. Έχουμε νέους παίκτες και με εμπειρία και ποιότητα. Θα γινόμαστε καλύτερη ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags