Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αν ήταν Έλληνας o Λουτσέσκου, θα τον είχαν ήδη κρεμάσει!»
| 2017-10-23 14:04:00

«Αν ήταν Έλληνας o Λουτσέσκου, θα τον είχαν ήδη κρεμάσει!»

Sportdog Team
«Αν ήταν Έλληνας o Λουτσέσκου, θα τον είχαν ήδη κρεμάσει!»

Ξέσπασμα γνωστού τεχνικού!

O Σάκης Τσιώλης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας τα, κατά την άποψή του λάθη, του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

«Ναι μεν ο ΠΑΟΚ είχε τις τελικές που έκανε, όμως, μόνο 2-3 εξ αυτών μύριζαν γκολ. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με πολύ καλή ψυχολογία, δεν εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακό. Με το αποτέλεσμα αυτό, έβαλε πολύ δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τον είχε τραυματίσει θανάσιμα».

Για τα λάθη του Λουτσέσκου: «Με τόσα ερωτήματα που τίθενται, αν ήταν Έλληνας θα είχε κρεμαστεί ήδη στην Τούμπα. Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης που τον λατρεύω. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ξεκινάει ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν. Μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις κλειστές άμυνες. Μπήκε πολύ αργά. Με εξέπληξε και η μη χρησιμοποίηση του Πέλκα, ο οποίος είναι ο παίκτης που ξελασπώνει τον ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια. Με τη φόρμα που τον διακρίνει, είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά μεσοεπιθετικά».

Για τη χρησιμοποίηση του Τζάλμα Κάμπος: «Ο Πέλκας με τον Μπίσεσβαρ θα ήταν πιο χρήσιμοι αντί του Κάμπος τη στιγμή που μπήκε. Αν τον έβαζε στην αρχή του αγώνα, θα έβρισκε χώρους για να δημιουργήσει ρήγματα. Στη συγκεκριμένη στιγμή, εγώ θα έβαζα Πέλκα και Μπίσεσβαρ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ και αβίαστα πολλές στημένες φάσεις εκτός περιοχής. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες όπως οι Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια περίμενα ότι θα έβαζε ένα γκολ από στημένη φάση. Ήταν μια ευκαιρία χθες για τον ΠΑΟΚ για να αφήσει με προβλήματα τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags