23/10/17 - 15:06

Θέατρο του παραλόγου η Football League! «Κατά 99% θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα…»

Ο προεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Sportdog Team
Θέατρο του παραλόγου η Football League! «Κατά 99% θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα…»
809views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για το πρωτάθλημα της Football league είπε:

Θεωρώ ότι 99% θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα προς το παρόν. Οι πληροφορίες που έχω για τις 5 ομάδες μέχρι τώρα είναι ότι δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και θα λυθούν. Όσο για τον Αχαρναϊκό δεν είναι πλέον στην δική μου δικαιοδοσία η ομάδα, ανήκει σε άλλους, τώρα άμα δεν προλάβει να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει, θα δούμε.

Φέτος ήταν η πιο εύκολη χρονιά για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά προέκυψαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που αποσύρθηκαν και υποβιβάστηκαν και ανέβηκαν οι δύο ομάδες τελευταία στιγμή και πάλι «φάγαμε» καθυστέρηση

Έτρεξα πάρα πολύ και ταλαιπωρήθηκα γι αυτό το πρωτάθλημα, και πιεζόμαστε πολύ αλλά από τη στιγμή που τα προβλήματα των ομάδων ήταν ελάχιστα, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην ξεκινήσουμε. Ακόμα δεν έχουμε πάρει και χορηγίες και οι χορηγοί περιμένουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρώτα για να συμφωνήσουν. Η ευχή είναι πρώτα από όλα να ξεκινήσουμε όλοι σωστά και να τερματίσουμε σωστά.

Για την ώρα μετάδοσης των αγώνων από την ΕΡΤ3 είπε:

Σάββατο και Κυριακή 15:00 θα δείχνει η ΕΡΤ3 τους αγώνες.

Για το θέμα της διαιτησίας αλλά και για το τι ποσό λαμβάνουν οι διαιτητές ετησίως είπε:

Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με την διαιτησία ώστε να μην επιβαρύνονται οι ομάδες. Σχεδόν 1.000.000 παίρνουν οι διαιτητές. Εμείς δεν χρωστάμε ούτε 1 ευρώ. Πρέπει να αρχίσει να μας κοιτάει και εμάς λίγο η Super League γιατί τα προβλήματα άρχισαν να χτυπάνε και την δική της πόρτα, θα έχουμε επαφές και συζητήσεις για να βρεθούν λύσεις.

Κλείνοντας έδωσε και την ευχή του για το πρωτάθλημα:

Να γίνει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα γιατί οι ομάδες που βρίσκονται φέτος στην Football League  είναι φοβερές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ