Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Οφόε και Λεμονή για Χάσι!
| 2017-10-23 17:21:00

Φοβερές ατάκες Οφόε και Λεμονή για Χάσι!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Οφόε και Λεμονή για Χάσι!

Την... τιμητική του είχε ο Κοσοβάρος τεχνικός σε δηλώσεις των δυο ανδρών!

Τάκης Λεμονής και Βάντις Οτζίτζα-Οφόε μίλησαν στην πολωνική ιστοσελίδα «Sport.pl», η οποία επισκέφθηκε την Αθήνα για να συνομιλήσει με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Η κουβέντα στράφηκε σε μεγάλο βαθμό γύρω από τον πρώην τεχνικό των Ερυθρολεύκων, Μπέσνικ Χάσι, κάτι που είναι λογικό, από τη στιγμή που ο Κοσοβάρος έχει δουλέψει στην Πολωνία και συγκεκριμένα στη Λέγκια, στην οποία συνυπήρξε με τον Οφόε.

Ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού, μάλιστα, θεωρεί ότι ο Χάσι μπορεί να τα πήγαινε καλύτερα σε σχέση με όσα έδειξε στη θητεία του, εάν δεν απολυόταν νωρίς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:  

Για το ποια είναι καλύτερη πόλη να ζήσει κάποιος (Βαρσοβία ή Αθήνα): "Εάν κάποιος προτιμά το χιόνι είναι η Βαρσοβία. Εάν προτιμά τον ήλιο, η Αθήνα"

Για το αν είναι χαρούμενος στην Ελλάδα: "Έχει πολύ ήλιο, φιλικούς ανθρώπους, καλό φαγητό, είναι μια μεγάλη ομάδα. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με το μέρος. Εγώ, επίσης".

Για το ότι έφθασε κοντά στην Κρασνοντάρ: "Ήμουν εγώ, ο ατζέντης μου και ο πατέρας μου. Ξαφνικά αποδείχθηκε ότι τα ποσά ήταν διαφορετικά από τα συμφωνηθέντα Επίσης, οι όροι του συμβολαίου".

Για την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι: "Ίως εάν καθόταν περισσότερο καιρό, να τα πήγαινε καλύτερα. Αλλά δεν κάθισε. Τώρα, έχουμε νέο προπονητή, αλλά οι στόχοι είναι οι ίδιοι"

Για το γεγονός ότι Κοβάτσεβιτς και Καρεμπέ έχουν μείνει στην Αθήνα: "Γιατί να φύγουν και πού να πάνε; Έχουν τα πάντα. Ωραία χώρα, ωραία δουλειά, σεβασμό. Και ήλιο!

Για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό: "Τώρα κατάλαβες γιατί αποφάσισα να αλλάξω ομάδα; Πήρα την καλύτερη ποδοσφαιρική απόφαση. Αλλά, θυμάμαι ακόμη τη Βαρσοβία για τους οπαδούς της Λέγκια".

 

Από την πλευρά του, ο Τάκης Λεμονής έπλεξε το εγκώμιο του Οφόε, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει που ο Βέλγος ήταν επιλογή του Χάσι, από τη στιγμή που αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίκτη για την ομάδα!

Αναλυτικά, η δήλωση του τεχνικού του Ολυμπιακού:

"Δεν με ενδιαφέρει ότι ο Βάντις είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον έφερε ο Χάσι. Είναι ένας παίκτης που μας εγγυάται την ισορροπία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φέρνει ηρεμία στην ομάδα. Μπορεί να μην έχει τόσο ηγετικό ρόλο, όσο στη Λέγκια, αλλά είναι γιατί έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες εδώ. Αλλά, στον Ολυμπιακό έχει βρει τον εαυτό του.

Ο Ολυμπακός στέλνει μήνυμα στον κόσμο. Δεν έχει σημασία εάν είσαι Σέρβος, Γάλλος ή Έλληνας. Εάν αγαπάς την ομάδα και αισθάνεσαι καλά εδώ, ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας σου, μπορείς να είσαι μέρος του κλαμπ. Δεν χτίζουμε ομάδα ανθρώπων. Χτίζουμε μια οικογένεια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags