Facebook Pixel Sportdog.gr | Για ποιους χτυπάνε οι καμπάνες του Χιμένεθ; Το ξέσπασμα του Ισπανού και οι «αντίπαλοί» του
| 2017-10-23 18:06:00

Για ποιους χτυπάνε οι καμπάνες του Χιμένεθ; Το ξέσπασμα του Ισπανού και οι «αντίπαλοί» του

Sportdog Team
Για ποιους χτυπάνε οι καμπάνες του Χιμένεθ; Το ξέσπασμα του Ισπανού και οι «αντίπαλοί» του

Ποιους «φωτογράφισε» ο Μανόλο και γιατί πήρε μεγάλο ρίσκο!

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει το χθεσινό ξέσπασμα του Μανόλο Χιμένεθ, σχετικά με την «κατευθυνόμενη κριτική» που θεωρεί πως δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και ο Ανέστης από συγκεκριμένους, τους οποίους δε δίστασε να αποκαλέσει μάλιστα και «μαριονέτες».

Ο Ισπανός κόουτς της ΑΕΚ, προερχόμενος φυσικά και από το μεγάλο αποτέλεσμα στο Μιλάνο για το Γιουρόπα Λιγκ, αποφάσισε σε μία Live συνέντευξη στη Nova να κάνει την επίθεσή του, σε όσους θεωρεί ότι στήνουν άδικα στη γωνία σε κάθε στραβό αποτέλεσμα τόσο τον ίδιο όσο και κάποιους από τους παίκτες του.

Ο Μανόλο πιστεύει άλλωστε πως του έγινε «πόλεμος» από συγκεκριμένα Μέσα το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την ήττα στην Τρίπολη και την γκέλα στην Ξάνθη και φυσικά δεν το ξέχασε. Όπως συνηθίζει, μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, βρήκε μπροστά και τους… χτύπησε δημόσια, αν και δεν θέλησε να τους κατανομάσει.


Πάντως δεν δίστασε να πάρει το ρίσκο και να τα βάλει ακόμα και με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα (όχι απαραίτητα στελέχη της), ακόμα και αν γνωρίζει πως κάποιοι εξ αυτών έχουν καλές σχέσεις με τη διοίκηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έμαθε το sportdog.gr, το ξέσπασμα του Χιμένεθ προκάλεσε και φοβερό εκνευρισμό, καθώς ο κόουτς φρόντισε να «φωτογραφίσει» αυτούς που θεωρεί ο ίδιος ότι δεν τον στηρίζουν στην φετινή του προσπάθεια. Μάλιστα, μετά τις δηλώσεις που έκανε δημόσια, στη συνέχεια μέσω κάποιων "καναλιών" φρόντισε να ξεκαθαρίσει σε όσους ενδιαφέρθηκαν να μάθουν, σε ποιους αναφερόταν.

Tο μήνυμα λοιπόν του Χιμένεθ ταιριάζει με τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Ώρα», η οποία τόσο μετά την Τρίπολη όσο και μετά την Ξάνθη, τα έχωσε άγρια πρώτα στον ίδιο και μετά στον Ανέστη, για τον οποίο είχε γράψει και την ατάκα «άγαλμα», που προκάλεσε τεράστιο ντόρο...

Δείτε τα σχετικά πρωτοσέλιδα, αλλά και το σημερινό «χτύπημα» για τις δηλώσεις του Χιμένεθ:








Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags