Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φανταστείτε τι θα γινόταν στον Ολυμπιακό αν έχανε - Να τι συνέβη με Μακ και Πρίγοβιτς»
| 2017-10-23 19:47:00

«Φανταστείτε τι θα γινόταν στον Ολυμπιακό αν έχανε - Να τι συνέβη με Μακ και Πρίγοβιτς»

Sportdog Team
«Φανταστείτε τι θα γινόταν στον Ολυμπιακό αν έχανε - Να τι συνέβη με Μακ και Πρίγοβιτς»

Σουπερλιγκάτος προπονητής αναλύει το ντέρμπι και εξηγεί γιατί δεν νίκησε ο ΠΑΟΚ, αν και μπορούσε.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της δικής του ομάδας, της Κέρκυρας.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για την νίκη της Κέρκυρας επί του Παναιτωλικού: «Τις νίκες τις περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Πιστεύω πως τα αποτελέσματα μας αδικούν, όπως το ματς με τον Λεβαδειακό και θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Κάναμε πολλές τελικές και χάσαμε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Είναι σημαντικές οι νίκες και τις ψάχνουμε για να ξεφύγουμε από τις χαμηλότερες θέσεις».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Βλέπουμε ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα από τα προηγούμενα χρόνια. Παντού μπορούν να γίνουν οι ζημιές και με τις ομάδες της κορυφής. Αυτό είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρό μας, χωρίς να βλέπεις κάτι προκαθορισμένο και να μην βλέπεις τεράστιες αποστάσεις μεταξύ των ομάδων. Το αμφίρροπο σίγουρα φέρνει και κόσμο και υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

 

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, επιβεβαιωνόντουσαν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ με την καλή του παρουσία και την ηρεμία που είχε, μπορούσε να πάρει το αποτέλεσμα. Μπήκε στο παιχνίδι καλά, με ωραίες συνεργασίες και τρεξίματα, δείχνοντας ότι είναι ένα κλικ παραπάνω από τον Ολυμπιακό. Από την στιγμή όμως που ο Ολυμπιακός γύρισε την πίεση και χάλασε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, εκεί βγήκαν τα προβλήματα. Ο Ολυμπιακός πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, δηλαδή στις προσωπικές μονομαχίες και στην νευρικότητα. Ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος μέχρι εκείνη τη στιγμή, ξαφνικά μπήκε στον ρυθμό του Ολυμπιακού και είδαμε στο τέλος ένα παιχνίδι που ήταν μέτριο ποιοτικά και φαινόταν ότι θα κριθεί από στατικές φάσεις. Από μια κακή αντίδραση στην άμυνα του ΠΑΟΚ προηγήθηκε ο Ολυμπιακός και μετά δεν κατόρθωσε από τις ίδιες τις φάσεις να ισοφαρίσει. Έπρεπε να είναι ήρεμος ο ΠΑΟΚ και να αντιμετωπίσει με τον τρόπο του τον Ολυμπιακό».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε τις λύσεις για να κερδίσει τον Ολυμπιακό: «Αυτό είναι θέμα της ομάδας και έπρεπε να είχε αντιδράσει διαφορετικά μετά το 20λεπτο που είχε επιβάλει τον ρυθμό του. Δεν έπρεπε να παρασυρθεί από τον ρυθμό του Ολυμπιακού και από την ώρα που έγινε ήταν φυσιολογικό ο Ολυμπιακός σαν γηπεδούχος και με την πίεση από τον κόσμο να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει».

Για την επιλογή του Μακ αντί του Πέλκα: «Δεν ήταν θέμα Μακ, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πήρε βοήθεια και από άλλους παίκτες πρωτοκλασάτους. Ο Πρίγιοβιτς δεν πήρε τις βοήθειες που ήθελε ούτε από τους μέσους, ούτε από τα πλάγια. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ούτε αυτά».

Για την αντικατάσταση του Μαουρίσιο: «Πολλές φορές σε μια αλλαγή δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει εσωτερικά στην ομάδα. Μπορεί να υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή να υπήρχε κάποιο σκεπτικό στην αλλαγή. Ήταν γενικά έκπληξη η αντικατάστασή του. Με την εικόνα του πάντως μέσα στο γήπεδο, δεν περιμέναμε να γίνει αλλαγή».

Για την διαχείριση του παιχνιδιού από τον ΠΑΟΚ: «Όταν βρίσκεις τον αντίπαλό σου σε τέτοια κατάσταση, πρέπει πραγματικά να του δημιουργείς πρόβλημα. Ήταν ένα παιχνίδι που αν το κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, φανταστείτε τι θα γινόταν σήμερα στον Ολυμπιακό. Πήρε οξυγόνο ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη και ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα. Ομάδες που θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα πρέπει να βρουν και τέτοια αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά η ομάδα για να πάρει τον τίτλο πρέπει όταν της βρίσκεται η ευκαιρία, αυτά τα παιχνίδια να τα τελειώνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags