23/10/17 - 20:37

Απάντηση με «καρφάρες» από Παράσχο σε Κούγια: «Η ψυχιατρική έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια»!

Με σκληρά λόγια για τον Αλέξη Κούγια απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΛ ο Γιώργος Παράσχος.

Sportdog Team
Απάντηση με «καρφάρες» από Παράσχο σε Κούγια: «Η ψυχιατρική έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια»!
1.559views 0shares

Ο προπονητής του Πλατανιά έδωσε εξηγήσεις για τη δήλωση που ενόχλησε τον σύλλογο της Λάρισας, μιλώντας, παράλληλα, με σκληρά λόγια για τον Αλέξη Κούγια.

Αφορμή φυσικά ήταν η ανακοίνωση της ΑΕΛ, στην οποία χαρακτηρίζόταν μέχρι και... αγράμματος ο Έλληνας προπονητής, ενώ τον συμβούλευαν να αποσυρθεί και να πάει στην Καστοριά ώστε να απολαμβάνει το κρασί και το φαγηρό!

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Γιώργου Παράσχου:

«Πληροφορήθηκα τα όσα αναφέρει για μένα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία δυστυχώς για την όντως λαμπρή ιστορία της έχει την ατυχία να διοικείται από έναν περιπλανώμενο παράγοντα για τον οποίο όπως φαίνεται ακόμα και η επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια. Αν και στην ανακοίνωση χαρακτηρίζομαι ως αγράμματος, αυτό που είπα χθες μάλλον ο σπουδαγμένος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δυσκολεύεται να το κατανοήσει.

Ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στην ιστορική ομάδα, αλλά μόνο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τώρα που το κάναμε πενηνταράκια να το καταλάβει. Όσον αφορά στο μέλλον μου, είναι σίγουρα καλύτερο να επιστρέψω, όποτε κρίνω εγώ και όχι αυτός, στην Καστοριά παρά να δουλέψω σε σύλλογο στον οποίο παρίστανει τον πρόεδρο. Ούτως ή άλλως τόσο χαμηλά δεν μπορώ να κοιτάξω».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ