Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα αντεπίθεσης ΠΑΟΚ: «Μένουν άλλα 22 ντέρμπι»!
| 2017-10-23 21:25:00

Μήνυμα αντεπίθεσης ΠΑΟΚ: «Μένουν άλλα 22 ντέρμπι»!

Sportdog Team
Μήνυμα αντεπίθεσης ΠΑΟΚ: «Μένουν άλλα 22 ντέρμπι»!

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε σύνθημα αντίδρασης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!

Παρά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι τίποτα δεν τελείωσε αναφορικά με τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και επισημαίνουν ότι ο Δικέφαλος δεν άξιζε να χάσει.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας έχει δοθεί ο χαρακτηριστικός τίτλος «Το ντέρμπι τελείωσε, μένουν άλλα 22», ενώ αναφέρεται ότι στο ποδόσφαιρο «δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»!

Στα της προπόνησης, ο Ελ Καντουρί αποκόμισε ένα πρόβλημα στο ματς με τον Ολυμπιακό και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το χθεσινό παιχνίδι είχε και ο Μακ, ενώ ο Λεβέκ έκανε ατομικό πρόγραμμα.
 

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το ντέρμπι τελείωσε, μένουν άλλα 22

Ένας από τους λόγους που καθιστούν το ποδόσφαιρο λαοφιλές κι απρόβλεπτο είναι πως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη δεν άξιζε να φύγει ηττημένος, όμως οφείλει να συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα και να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έπειτα από μερικές ώρες ξεκούρασης επέστρεψαν στο γήπεδο καθώς την Τετάρτη υπάρχει κι ο αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και οι υπόλοιποι δούλεψαν σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που αγωνιζόταν για σχεδόν 60′ με χτύπημα στον ταρσό του δεξιού ποδιού, έκανε θεραπεία και την Τρίτη (24.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει οστικό οίδημα.

Θεραπεία έκανε κι ο Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με ενοχλήσεις στο γόνατο χωρίς η περίπτωσή του να προκαλεί ανησυχία. Τέλος, ο Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags