Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δρόμο όλοι, Μάνταλε πέτα το περιβραχιόνιο, ανύπαρκτε Αραούχο»!
| 2017-10-23 22:25:00

«Δρόμο όλοι, Μάνταλε πέτα το περιβραχιόνιο, ανύπαρκτε Αραούχο»!

Sportdog Team
«Δρόμο όλοι, Μάνταλε πέτα το περιβραχιόνιο, ανύπαρκτε Αραούχο»!

Απίστευτο ξέσπασμα των οπαδών της ΑΕΚ μετά τη νέα γκέλα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο μέσα στο ΟΑΚΑ, απέτυχε να νικήσει για τρίτη σερί αγωνιστική και έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι «πλημμύρισαν» το Facebook με οργισμένα μηνύματα και η… μπάλα πήρε τους πάντες, από τον Χιμένεθ και τον Μάνταλο μέχρι τον Αραούχο και τον... Μελισσανίδη.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

- Απο την Λαμια ελεγα να φυγει ο Χιμενεθ.

Πακετο με τον Μελισσανιδη τελικα.......
τελος και αυτη η σαιζον,πρωταθλημα παλι στο χειροτερο γαυρο του αιωνα
Γαλανοπουλος απο τα lidl,Μπακατσετας απο τσιρκο,ομαδα που χανει και περπαταει............
Ποιος ξαναβλεπει αυτο το ποδοσφαιρικο ρεντικολο,οποιος παει γηπεδο απλα ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ........

- Ωραίο χαφ ο Αραούχο, Μανόλο, παίζει και σεντερ φορ? να τον δοκιμάσουμε κι εκεί. Ο Μάνταλος ο μόνος ποδοσφαιριστής που προσπαθούσε με κάθε τρόπο επιθετικα και έχει παίξει σε όλες τις θέσεις ενώ δεν εχει ξεκουραστεί λεπτό(απαράδεκτος στα τελειώματα φάσεων) , τον πάτε για θλάση. Με 10 παίκτες δε βγαίνει η χρονιά από ΤΣΣΚΑ τα λέγαμε αλλα τότε ήμασταν οι μίζεροι.

- Δρομο ολοι προπονητης και δηθεν παιχτες...ολοι για την παρτυ τους παιζουν...αυτο το εκτρωμα δεν ειναι ομαδα..και μην πειτε για την μιλαν γιατι και η μιλαν το ιδιο χαλι ειναι με εμας...εχεις να δεις νικη στο πρωταθλημα απο το καλοκαιρι..εναν γαύρο να κερδιζουμε και παντα για πρωταθλημα..με αυτο το χαλι οχι πρωταθλημα παντα για πενταδα θα παλευουμε...να φυγει ο χιμενεθ το συντομοτερο...δεν μπορει να αντεχουμε κι αλλο τα κολληματα με μπακασετα και δεκαρια στα εξτρεμ...δυστυχως μονο για πρωταθλημα δεν παμε...οι ομαδουλες μας κοροιδευουν και τα μπαοκια και γαηρακια μας χλευαζουν..ασχετοι μας βγαλατε τα συκωτια...και αυτον τον αχρηστο τον μανταλο καντε τον θεο εσεις οι εφημεριδες γιατι εμεις οι προπονητες του καναπε θελουμε πρωταθλημα και οχι ισοπαλια με την μιλαν!!

- ΑΠΟΤΙΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ 4ΑΔΑ "ΦΩΤΙΑ" ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ(1ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ) Χ ΜΕ ΞΑΝΘΗ ΜΕ 9 ΑΠΟ ΤΟ 75 Κ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; 3-5-2 ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΤΙΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 

- Άντε υποστήριξη στον Χιμενεθ και προ παντός στη διοίκηση. Σκάουτερ μπράβο σάς κύριοι είστε για τα μπάζα....

- Καλα λενε οι γαυροι οτι ολη μας η σεζον ειναι ενα παιχνιδι....εχουμε να δουμε νικη ενα μηνα τωρα....μικρη ομαδα.....

- Με παιχτάκια τις πλάκας και έναν προπονητή για πανηγύρια πολλά χρονια θα περάσουνε να χαρούμε ένα πρωτάθλημα. Πετάξτε τις φανέλες και φύγετε εμείς είμαστε ΑΕΚ και όχι εσείς που σας φορέσανε την φανέλα που λατρεύουμε εμείς..

- ΜΑΝΤΑΛΕ εγώ στην θέση σου θα πετούσα το περιβραχιόνιο στο 46

- Αραούχο γύρνα πίσω στην Λας Πάλμας ανύπαρκτε...

- Θυμάσαι τι σου είπα Μελισσανιδη μετά το ματς με τη Λαμία μ’ αυτον τον κλόουν το προπονητή που έχεις. Θα παθεις κι άλλα χουνερια. Δεν με άκουσες. Ότι να'ναι ομάδα χωρίς σύστημα. Ντροπή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags