Facebook Pixel «Όλοι μαζί να βγούμε στην Ευρώπη»
| 2011-01-16 23:18:00

«Όλοι μαζί να βγούμε στην Ευρώπη»

«Όλοι μαζί να βγούμε στην Ευρώπη»

Μία ενωτική ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη, ο Σούπερ 3, ο οποίος ζητάει από όλους, παίκτες, προπονητή και κόσμο, να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά:

«Ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε με 0-2 από τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης και έμεινε στη μέση της βαθμολογίας, 12 αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Μετά και από αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα, σαν οπαδοί και σαν οργανωμένος Σύνδεσμος του περήφανου Συλλόγου που λέγεται ΑΡΗΣ, ζητάμε από διοίκηση, παίκτες, Κούπερ – Φανταγκούσι και κόσμο, προσήλωση στον εναπομείναντα στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται μετά για εμάς.

Για ένα ακόμη ματς του ελληνικού Πρωταθλήματος, η ομάδα γνώρισε απώλεια βαθμών. Ο ΑΡΗΣ μέχρι τώρα έχει χάσει 14β εντός έδρας. Η ομάδα που βρίσκεται στους «32» του Europa League, έχει 23 βαθμούς σε 18 ματς του ελληνικού Πρωταθλήματος, με μόλις 11 τέρματα στο ενεργητικό της.

Οι αριθμοί αυτοί, λένε κάποιου είδους αλήθεια. Όπως αλήθεια και ακόμα μεγαλύτερη, λέει το γεγονός ότι η ομάδα που απέκλεισε την υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης από τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας και η ομάδα που κοίταξε στα μάτια – και κέρδισε κατά περιπτώσεις – αντιπάλους με υπερπολλαπλάσια μπάτζετ και πολύ μεγαλύτερη εμπειρία, βρίσκεται μπροστά σε έναν ορατό κίνδυνο.

Κι αυτός, αγωνιστικά έχει να κάνει με την απώλεια όλων των φετινών στόχων, που σίγουρα περιλάμβαναν το εισιτήριο της Ευρώπης και για τη νέα περίοδο, γιατί ακριβώς έτσι μπορεί ο ΑΡΗΣ να γιγαντωθεί σαν Σύλλογος, πάντα με όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που υπάρχουν σε ένα τόσο μεγάλο «καράβι».

Γι’ αυτό και αυτό που πρέπει να γίνει τώρα, είναι ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, όπως εδώ και μήνες «φωνάζει» ο SUPER 3. Και από τη δική μας πλευρά, στήριξη στην ομάδα που αποτελεί για εμάς τρόπο ζωής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags