Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δεν εκνευρίστηκα με Μάνταλο - Να τι πρέπει να γίνει με Χιμένεθ»
| 2017-10-24 05:28:00

«Δεν εκνευρίστηκα με Μάνταλο - Να τι πρέπει να γίνει με Χιμένεθ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Δεν εκνευρίστηκα με Μάνταλο - Να τι πρέπει να γίνει με Χιμένεθ»

O Παντελής Νικολάου στο sportdog.gr για τη νέα γκέλα της ΑΕΚ.

Τη στήριξή του στον Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε ο Παντελής Νικολάου, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ αλλά και του Ατρομήτου.

Όπως τόνισε στο sportdog.gr ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης, η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» έκανε μεν κάκιστη εμφάνιση στην ήττα από τους Περιστεριωτες, στάθηκε όμως και άτυχη.

Παράλληλα, παρατήρησε την ασταθή απόδοση των «κιτρινόμαυρων» και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορούν να επανακάμψουν.

Πώς είδατε το παιχνίδι στο ΑΕΚ-Ατρόμητος;

«Έγινε ανούσιο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο. Η απουσία του κόσμου ήταν σημαντική με αποτέλεσμα για πολλή ωρα το ματς να μην έχει ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ είχε τον μονόλογο, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της. Δέχτηκε όμως το γκολ, με το οποίο έχασε το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από πλευράς τακτικής φάνηκε ότι είχε καλό στήσιμο ο Ατρόμητος, έδειξε αυτοπεποίθηση και στάθηκε τυχερός. Η ΑΕΚ ήταν αρκετά άτυχη και άστοχη. Είχε δηλαδή και την ατυχία και την ανικανότητα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα».

Εκνευριστήκατε με τη μεγάλη ευκαιρία του Μάνταλου, στο 46';

«Όχι, προς θεού. Ανήκει στις ευκαιρίες, τις οποίες όλοι οι παίκτες μπορούν να χάσουν. Πλάσαρε καλά ο Μάνταλος, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και επέστρεψε στον τερματοφύλακα. Δεν ήταν όμως η φάση που έκρινε το παιχνίδι».

Μετά από ευρωπαϊκά ματς η ΑΕΚ φαίνεται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αδιάβαστη. Συμφωνείτε;

«Εγώ θα έλεγα ότι ήταν λίγο κουρασμένη. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε το χειρότερο παιχνίδι της. Στο δεύτερο ανέβηκε και πίεσε, αλλά το σωστό στήσιμο του Ατρομήτου και η λάθος ανάπτυξη, με ψηλές μπαλιές δεν βοήθησαν για την επίτευξη της ανατροπής. Νομίζω ότι η ΑΕΚ έπαιξε βεβιασμένα και αυτό έκρινε το αποτέλεσμα»

Είστε Ενωσίτης, τρέφετε όμως αγάπη και για τον Ατρόμητο, απ 'τον οποίο ξεκινήσατε την ποδοσφαιρική σας καριέρα. Χαρήκατε με τη νίκη του στο ΟΑΚΑ;

«Δεν μπορώ να χαρώ με νίκη εις βάρος της ΑΕΚ. Χαίρομαι κάθε φορά που νικά ο Ατρόμητος, αλλά όχι όταν είναι με την Ένωση».

Σε κάθε γκέλα γίνεται πάντα αυστηρότατη κριτική στον Χιμένεθ. Αυτό υπήρχε σε τόσο έντονο βαθμό την εποχή που παίζατε μπάλα;

«Πάντα υπήρχε η στοχοποίηση του προπονητή μετά από ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Πάντα κάποιοι ψάχνουν να βρουν τον υπαίτιο. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο».

Υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι πρέπει να φύγει ο Ισπανός, τώρα μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ατρόμητο. Ποια είναι η γνώμη σας;

«Δεν νομίζω ότι είναι λόγος αυτή η ήττα για αλλαγή προπονητή. Και νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία. Δεν εξυπηρετεί την ομάδα η αλλαγή προπονητή και οι συχνές αλλαγές τεχνικών γενικότερα».

Οπότε στηρίζετε Χιμένεθ;

«Και βέβαια. Πρέπει να συνεχίσει το έργο του ο άνθρωπος. Έγιναν κάποια ατυχή αποτελέσματα. Πάντα οι μικροί τα δίνουν όλα με τους μεγάλους. Με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της».

Μπορεί να επανακάμψει η ΑΕΚ στη μάχη που δίνει για τον τίτλο;

«Εγώ βλέπω σκαμπανεβάσματα στην ομάδα. Κάποια στιγμή όμως θα στρώσει στην απόδοσή της. Έχει τη δυνατότητα η ομάδα να πάει καλά. Εξάλλου στραβοπατήματα έχουν και άλλοι, γι' αυτό και το πρωτάθλημα έχει τόσο ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags