Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟ με παίκτες και Ουζουνίδη - Τι ισχύει για Βλαχοδήμο
| 2017-10-24 05:45:00

Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟ με παίκτες και Ουζουνίδη - Τι ισχύει για Βλαχοδήμο

Sportdog Team
Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟ με παίκτες και Ουζουνίδη - Τι ισχύει για Βλαχοδήμο

Η «αγιοποίηση» του προπονητή αδικεί τους ποδοσφαιριστές.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία δημιουργεί τεράστια οικονομικά προβλήματα και θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την επιβίωση του συλλόγου.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, η ομάδα παρουσιάζει προβληματική εικόνα. Σε καμία περίπτωση δεν πείθει με την απόδοσή της, ειδικά όταν δεν παίζει στη Λεωφόρο, καθώς μετρά δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα.

Στον Παναθηναϊκό πίνουν… νερό στο όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την ομάδα ενωμένη, όμως με αυτόν τον τρόπο πολλές φορές «αγιοποιούν» τον Έλληνα τεχνικό δίχως να του ασκείται η ανάλογη -και απαραίτητη σε πολλές περιπτώσεις- κριτική.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλη ομάδα με υψηλές απαιτήσεις, ενώ τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία για τους παίκτες, οι οποίοι προς το παρόν είναι εξοφλημένοι.

Σαφώς και υπάρχει κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν οφειλόμενα από τον σύλλογο προς τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Επίσης, πολλά σενάρια που κυκλοφορούν και αναφέρουν ότι ορισμένοι παίκτες περιμένουν πώς και πώς τον Δεκέμβριο για να φύγουν, δεν ισχύουν.

Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που οι Πράσινοι δεν… βλέπονται στο γήπεδο -και είναι συχνό αυτό το φαινόμενο από την αρχή της σεζόν- να τα ρίχνουν όλα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση. Και φυσικά είναι εξίσου αδιανόητο να θεωρεί κανείς τους παίκτες ως αποκλειστικούς υπεύθυνους και να μην καταλογίζει και στον Ουζουνίδη το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τα άσχημα αποτελέσματα.

Η διαρροή για Βλαχοδήμο

Τα καλά νέα για τους Πράσινους είναι ότι πήραν μια οικονομική «ανάσα», αφού χθες διέρρευσε ότι τα χρήματα από τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα μπήκαν στα ταμεία τους. Η συγκεκριμένη πληροφορία μπορεί να επιβεβαιώθηκε τώρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι «φρέσκια».

Στην πραγματικότητα, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, τα χρήματα έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό από την περασμένη Δευτέρα και εμφανίστηκαν προς διάθεση την Τετάρτη.

Από τη στιγμή που υπήρξε η διαρροή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να τη διαψεύσουν, όμως σκοπίμως δεν γνωστοποιούσαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη όλες αυτές τις ημέρες.

Κάτι απόλυτα λογικό, από τη στιγμή που ο σύλλογος χρωστάει σε πολλούς και δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο να μαθευτεί ότι μπήκε «ζεστό» χρήμα στα ταμεία του.

Τέλος, πρέπει να διευκρινιστεί ότι η Μπενφίκα κατέθεσε σε μια δόση ολόκληρο το ποσό της μεταγραφής (περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ) και όχι το μεγαλύτερο μέρος του, όπως κυκλοφόρησε. Άλλωστε, η συμφωνία μεταξύ των ομάδων προέβλεπε την καταβολή των χρημάτων σε μια πληρωμή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags