Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα «σαρώνει» όλα ο Λουτσέσκου - Μεγάλες αλλαγές στην 11άδα, στον πάγκο top ονόματα
| 2017-10-24 05:25:00

Τα «σαρώνει» όλα ο Λουτσέσκου - Μεγάλες αλλαγές στην 11άδα, στον πάγκο top ονόματα

Sportdog Team
Τα «σαρώνει» όλα ο Λουτσέσκου - Μεγάλες αλλαγές στην 11άδα, στον πάγκο top ονόματα

Δίνει ανάσες αλλά στέλνει και... μηνύματα ο Ρουμάνος.

Έχοντας κερδίσει στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο με 2-1, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αύριο τη νίκη εις βάρος του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Καλαμαριάς για να… ξεγνοιάσει με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, χωρίς να περιμένει την τελευταία αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο.

Λόγω του ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι τρεις ημέρες μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πέντε ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να «φρεσκάρει» σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

Σε αυτό το πλαίσιο, πιθανό μοιάζει το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα ασπρόμαυρα δοκάρια και η «ενεργοποίηση» των Στέλιου Μαλεζά και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στην άμυνα, ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν… ανάσες και στον Λέο Μάτος, παρά το ότι ο Λουτσέσκου έχει… ξεμείνει από μπακ μετά και την απομάκρυνση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη από την ομάδα.

Εφόσον, πάντως, ο Βραζιλιάνος βρεθεί στον πάγκο ή εκτός αποστολής, πιθανή είναι η χρησιμοποίηση του Άνχελ Κρέσπο στο δεξί άκρο και αυτή του Αχιλλέα Πούγγουρα δίπλα στον Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας.

Τα πράγματα είναι λίγο πιο… πολύπλοκα στη μεσαία γραμμή αλλά λίγο πολύ θεωρείται βέβαιη η παρουσία του… παροπλισμένου Χοσέ Κάνιας και του Δημήτρη Πέλκα που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ σοβαρή υποψηφιότητα για την «τριπλέτα» της επίθεσης βάζουν οι Μπίσεσβαρ, Λημνιός και Κουλούρης, στη θέση των Μακ, Βιεϊρίνια και Πρίγιοβιτς που απογοήτευσαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό που είναι ωστόσο… 100% βέβαιο είναι πως ο Λουτσέσκου δεν έχει βρει ακόμα την πολυπόθητη «χημεία» στη μεσοεπιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ και αυτό έχει αποδειχθεί σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια μακριά από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα εάν ο Ρουμάνος θέλει να… μακροημερεύσει στην Τούμπα και αν ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags