Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ξάπλωσε» τον Άρη με τακουνάκι στο 93’ ο Πανιώνιος, βροχή τα γκολ σε Λιβαδειά, Κέρκυρα και Κρήτη!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-26 06:03:00

«Ξάπλωσε» τον Άρη με τακουνάκι στο 93’ ο Πανιώνιος, βροχή τα γκολ σε Λιβαδειά, Κέρκυρα και Κρήτη!

Sportdog Team
«Ξάπλωσε» τον Άρη με τακουνάκι στο 93’ ο Πανιώνιος, βροχή τα γκολ σε Λιβαδειά, Κέρκυρα και Κρήτη!

Όλα όσα έγιναν στο Κύπελλο το διήμερο.

Πανιωνάρα με τακουνάκι στο 93’!

Τη μεγαλύτερη νίκη στη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Πανιώνιος, καθώς έφυγε με το «διπλό» από τον Άρη με σκορ 2-1, αποτέλεσμα που τον έβαλε ξανά στο κόλπο για την πρόκριση.

Το γκολ που έκρινε το θρίλερ στο «Βικελίδης» πέτυχε ο Γεσίλ με τακουνάκι στο 93' έπειτα από φάση της διαρκείας, απόκρουση του Καντιμοίρη και μακρινό σουτ του Λάμπρου.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Λάμπρου στο στο 39', ενώ ο Άρης ισοφάρισε στο 74' με τον Πασά. Οι Κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει νωρίτερα, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (84' Νίκιτς), Παυλίδης (72' Μπαργκάν), Κάσσος, Πασάς (89' Μιλούνοβιτς).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79' Χατζισαφί), Λάμπρου, Σαββίδης (64' Γεσίλ), Ντουρμισάι (65' Μασούντ).


Στο άλλο ματς του Ομίλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στην κορυφή, σε ισοβαθμία πλέον όμως με τον Πανιώνιο, καθώς νίκησε 3-0 τον Παναιγιάλειο στους Ζωσιμάδες.

Οι Ηπειρώτες αν και άργησαν να προηγηθούν, άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό και «κλείδωσαν» τη νίκη στο 50’ όταν ο Σκόνδρας πέτυχε το  2-0 για να έρθει ο Πέδρο Κόντε στο 67' και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική καθώς ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανιώνιος θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με τον Παναιγιάλειο.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Γαννίκογλου, Κοζορώνης, Νικολιάς (68' Χαλκιαδάκης), Μπέριος, Μανθάτης, Σολτάνι (68' Ντόλοβατς), Καρανίκας, Βιδάλ, Αποστολόπουλος, Μπετρά (62' Κόντε), Σκόνδρας.
Παναιγιάλειος: Πολίτης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Στίκας, Καζναφέρης (61' Σταματής), Γκούμας, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Γεωργακόπουλος (61' Μπρους), Κόκκορης (46' Γκούφας).

 

Βαθμολογία του 7ου ομίλου:
1. ΠΑΣ Γιάννινα 4
2. Πανιώνιος 4
3. Άρης 3
4. Παναιγιάλειος 0



Σεφτέ με 5αρα στη Λιβαδειά!

Για τον Όμιλο του ΠΑΟΚ, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο (είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Δικέφαλο στην 1η αγωνιστική) διαλύοντας με 5-0 τον Αιγινιακό.

Οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 39’ με τον Νουάνκο, ενώ το 2-0 έγινε στο 47’ με τον Καψάσκη. Στο 58' και πάλι ο ίδιος έκανε και το 3-0 , στο 68', ο Μπελγκαζουανί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Νίκας στο 75'.

Οι συνθέσεις
Λεβαδειακός: Δασκαλάκης, Καραχάλιος, Μανώλας, Φαβάρο, Αντιλέχου, Νουάνκο, Καλτσάς (74' Νίκας), Καθάριος, Καψάσκης (69' Ιωαννίδης), Βασιλείου, Γακουμάκης (55' Μπελγκαζουανί).

Αιγινιακός: Τόλιος (71' Καραγκιόζης), Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Πολύζος, Γκατζολάρι (62' Στάικος), Ζούρκος (56' Ντόφος), Δωματάς, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος.

Βαθμολογία 2ου Ομίλου:

1. ΠΑΟΚ 6
2. Απόλλων Πόντου 3
3. Λεβαδειακός 3
4. Αιγινιακός 0


Στο… κυνήγι του Παναθηναϊκού!

Στον Όμιλο του Παναθηναϊκού, η ΑΕΛ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας εντός έδρας με 3-0 της Παναχαϊκής και ισοβαθμώντας έτσι στην δεύτερη θέση με τους Πατρινούς με τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9′, με ωραίο πλασέ του Γιαννιτσανάκη, ενώ το 2-0 έγινε με ωραία εκτέλεση φάουλ του Περόνε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 68′ η Παναχαϊκή πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε, αφού ο Μακρυδημήτρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το τέρμα για επιθετικό φάουλ.

Το ματς όμως τελείωσε στο 78′, όταν ο Γιαννιτσάνης έκανε το σουτ, ο Βροντάρας απέκρουσε, αλλά ο Κρίζμαν από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Κούσας, Καρατάσιος, Κοντόρ, Λαγός, Μπάλλας (76' Κριζμάν), Μασούρας (82' Μακρής), Περόνε, Κρητικός (70' Ντέλετιτς), Γιαννιτσάνης.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (52' Μασούρας), Λουμπαρδέας, Γκέσιος (55' Σπανός), Κυνηγόπουλος (82' Στεργίδης), Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης.

Βαθμολογία του 8ου ομίλου

1. Παναθηναϊκός 6
2. ΑΕΛ 3
3. Παναχαϊκή 3
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 0


Όλα στην τελευταία αγωνιστική… λόγω ΑΕΚ

Για τον Όμιλο της ΑΕΚ, η Λαμία έχοντας ως κορυφαίο τον Βάντερσον, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Καλλιθέα.

Η υπόθεση πρόκρισης βέβαια θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, όπου η Λαμία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου (46' Βάντερσον), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Ντακόλ, Τσούκαλος, Αναστασόπουλος, Κρισάντους (46' Παντελιάδης), Λινάρδος (64' Φράγκος), Καραγιάννης.
Kαλλιθέα: (Μαρσέλο Τροΐζι): Κορωνάκης, Καντέ (40' Μήλιος), Συριόπουλος, Μάκο, Ντιακιτέ, Παπαγγέλης, Μίγγος, Χοτζάλι (51' Σμυρλής), Ταλέντο, Βασιλείου, Ξόμπλιος (80' Φερέιρα).

Βαθμολογία 3ου Ομίλου:

1 ΑΕΚ 3
2 Απόλλων Λάρισας 3
3 Λαμία 3
4 Καλλιθέα 0


Διπλό κορυφής με… περιπέτεια για Ξάνθη!

Η Ξάνθη έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τριάδη, πέρασε από την έδρα του Εργοτέλη με 4-2 και έκανε το 2x2 στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ακρίτες προηγήθησαν με 0-2 μέσα στο Παγκρήτιο με δυο γκολ του Έλληνα επιθετικού (20′, 26′), αλλά λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης δέχθηκαν την ισοφάριση από τους Κρητικούς μέσα σε 8 λεπτά, από τέρματα των Έφορντ στο 50′ και Ροβίθη στο 58′ με πέναλτι.

Παρόλα αυτά η Ξάνθη αντέδρασε και κατάφερε να φύγει με τη νίκη, καθώς στο 64’ ο Κίκε και στο 81’ ο Γέντρισεκ έγραψαν το τελικό 2-4.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Λαμπάκης (75′ Κάιπερς), Μαζουλούξης, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Βογιατζής, Μπουτσάκης (72′ Μπούζας), Αγγελόπουλος, Ιατρούδης, Ροβίθης, Έφορντ (67′ Σταματάκος).

Ξάνθη: Γκαραβάλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Ορφανίδης, Λουσέρο (54′ Κίκε Μπουλά), Μελιόπουλος (68′ Μεχία), Τριάδης, Κάστρο (61′ Γέντρισεκ), Ρότσε.

Για τον ίδιο Όμιλο, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην αρχή του πρώτο ημιχρόνου και στο τέλος του δεύτερου, ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας της Πανσερραϊκού με 2-0 και διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αγρινιού πήρε τη νίκη με γκολ των Μάρκο Πάουλο (8′) και Μάρκο Μαρκόφσκι (85′) και πλέον θα πάει την τελευταία αγωνιστική στο Ηράκλειο την πρόκριση, κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ η ομάδα των Σερρών θα υποδέχεται τη Ξάνθη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:  Τσέναμο, Μόρας, Χαντάκιας, Μύγας (57' Ντίας), Παρράς, Μπεχαράνο (71' Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Ρόζα (46' Μασουρέκ), Κλέζιο, Μοράρ, Μαρκόβσκι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Σιάκκας, Τσαμούρης, Ιωαννίδης (65' Τζιτζικαλάκης), Γκέκας, Ρούτσης, Δούμτσιος, Βοσκόπουλος, Στέβιτς (54' Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννόπουλος (67' Φοσού), Γκούρτσας.

 

Βαθμολογία 6ου ομίλου:

1. Ξάνθη 6
2. Παναιτωλικός 3
3. Πανσερραϊκός 3
4. Εργοτέλης 0


«Βροχή» τα γκολ στην Κέρκυρα!

Εύκολο έργο κόντρα στην Σπάρτη είχε η Κέρκυρα, η οποία πήρε τη νίκη με 6-1 και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο Σοϊλέδης στο 9', ο Ζουλιώτης με αυτογκόλ στο 28’, ο Κόντος στο 34’ έδωσαν αέρα τριών τερμάτων στην Κέρκυρα με την Σπάρτη να μειώνει στο 35’ με τον Μπελή, αλλά το ημίχρονο να κλείνει με 4ο γκολ για τους γηπεδούχους από τον Γεωργίου.

Ο νικητής είχε κριθεί κι απλά ο ΑΟΚ στο β’ ημίχρονο σημείωσε άλλα δύο γκολ με τον Μπάουμαν στο 67’ και τον Μεληκιώτη στο 90’

Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης (46' Μπαλάφας), Κρητικός, Σοϊλέδης, Κόντος (67' Μεληκιώτης), Αναστασίου, Ντιογκό, Γεωργίου, Μπάουμαν, Γρομητσάρης, Βάργκας.
Σπάρτη: Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Ράντι (68' Νιάρος), Κατσίκης, Μάγκας, Φουρτάδο, Μπέλλης, Σάββα, Γουόρντεν (46' Μπαρέττας).

Βαθμολογία 4ου Ομίλου

1 ΑΟ Τρίκαλα 3
2 Ατρόμητος 3
3 Κέρκυρα 3
4 Σπάρτη  0

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags