Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε προβληματισμό ο Λουτσέσκου...
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-26 06:56:00

Έβγαλε προβληματισμό ο Λουτσέσκου...

Sportdog Team
Έβγαλε προβληματισμό ο Λουτσέσκου...

Δυσαρεστημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλαμαριά εμφανίστηκε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στην νοοτροπία των παικτών του, αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν απέναντι στον Απόλλωνα, κάτι που τον προβλημάτισε έντονα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως έπρεπε, δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε να μπούμε. Μας έλειψε η επιθετικότητα. Γνωρίζαμε ότι απέναντι στην Καλαμαριά είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θα υπάρχει κίνητρο.

Αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά αυτά τα παιχνίδια, τότε θα ξεκινήσεις να έχεις προβλήματα. Αυτό συνέβη σε εμάς και αρχίσαμε να έχουμε αποστάσεις. Αντί να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού παίξαμε ένα παιχνίδι που οι μπάλες έρχονταν πίσω σε εμάς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά. Για 15 λεπτά δώσαμε τον έλεγχο στην Καλαμαριά. Οι παίκτες που μπήκαν έδωσαν την επιθετικότητα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. 

Το μοναδικό που κρατάμε απόψε είναι η νίκη που μας έδωσε την πρόκριση, έχουμε έξι πόντους και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διαχειριστουμε το τελευταίο παιχνίδι. 

Θα πρέπει να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα γιατί προσπάθησαν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Μου άρεσε αυτό που είδα από την αντίπαλη ομάδα και νομίζω ότι και η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags