Facebook Pixel Sportdog.gr | «Θα τους γαμ... έτσι για να μάθουν ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ»!
| 2017-10-26 08:24:00

«Θα τους γαμ... έτσι για να μάθουν ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ»!

Sportdog Team
«Θα τους γαμ... έτσι για να μάθουν ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ»!

Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει είναι φέτος ο ΟΦΗ και αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ο πρόεδρος της ομάδας στέλνοντας με... ιδιαίτερο τρόπο το μήνυμα του!

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος των Κρητικών διαβεβαίωσε ότι όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με τη φετινή ομάδα, καταλήγοντας χαρακτηριστικά: «Θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε κ ευχαριστώ...

Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι Εδώ...».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Στο σημείο που βρισκόμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ησυχία γαλήνη μα πάνω απ'όλα πολύ πάθος γι'αυτό που κάνουμε. Έχουμε δουλέψει όλοι στη διοίκηση αυτούς τους 3μηνες πολύ σκληρά σε όλα τα επίπεδα Ο ΟΦΗ είναι η Εθνική Ελλάδας της Κρήτης. Θα το καταλάβουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα που θα τους ρίχνουμε 4αρες κ 5αρες. Μόνο έτσι θα ξανακερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Θα ήθελα όλοι μαζί να κοιτάζουμε Μόνο την ομάδα μας το στόχο μας....

Τόσο καιρό κάναμε οργάνωση υποδομές σκάουτινγκ φτιάξαμε γήπεδο χαλί..γυμναστήρια ..έχουμε ένα αθλητικό κέντρο που δεν ήταν ποτέ τόσο οργανωμένο και όμορφο και μην μακρηγορούμε ξέρει ο κόσμος κ έχει δει τι έχουμε κάνει αυτούς τους 3μήνες.

Πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό τμήμα. Σας υπόσχομαι επειδή γνωρίζω τον εαυτό μου και ότι στόχο βάζω στη ζωή μου τους καταφέρνω, πεισματάρης μα πάνω απ'όλα επαγγελματίας. Άπο το 1ο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα θα τρίβεται τα μάτια σας.

ΥΓ. Θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε κ ευχαριστώ....

Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι Εδώ...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags